Annonce
Vejle

10 ansatte mister jobbet: Bar midt i Vejle drejer nøglen om

Relax Bar i Klostergade har holdt åbent for sidste gang. Restauratør Dennis Lundstrøm har måttet erkende, at man ikke kan leve af at holde åbent tre dage om ugen. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Restauratør Dennis Lundstrøm må erkende, at man ikke kan leve af at holde åbent tre dage om ugen. 10 deltidsansatte har mistet jobbet.
Annonce

Vejle: Relax Bar i Klostergade er lukket.

Det bekræfter ejeren af baren, restauratør Dennis Lundstrøm, der slog dørene op til den hyggelige bar i september 2015.

Her tre et halvt år senere må han erkende, at Vejle ikke er stor nok til en bar med et koncept som det, Relax Bar stod for. Relax henvendte sig især til det voksne publikum, blandt andet med cocktails og specialøl.

- Og jeg har undervejs prøvet med forskellige tiltag, blandt andet intim-koncerter. Alligevel har publikum svigtet, og derfor besluttede jeg mig for at lukke, inden tabet blev for stort, forklarer Dennis Lundstrøm om lukningen.

Relax Bar har som et af tiltagene forsøgt sig med intim-koncerter med spisning med navne som Sko & Torp.

Annonce

Har tabt penge

Alligevel har indtjeningen som nævnt ikke stået mål med anstrengelserne.

Ifølge det seneste regnskab havde Relax Bar en bruttofortjeneste på 703.123 kroner mod 704.133 kroner året før. Det gav baren et underskud på 295.801 kroner mod et underskud på 127.993 kroner året før.

Selskabet har tabt egenkapitalen, der ifølge regnskabet er i minus med 463.528 kroner. Og ledelsen i selskabet kalder da også tallene i regnskabet for utilfredsstillende.

- Jeg taber penge på lukningen, men for mit vedkommende handler det om at kunne se mine kreditorer i øjnene. Og komme videre med noget andet, siger Dennis Lundstrøm.

Samtidig glæder han sig til at få mere tid sammen med familien.

- Nu skal jeg lige puste ud efter årene i restaurationsbranchen. Og så skal jeg have have fundet mig et nyt job, siger Dennis Lundstrøm.

Relax Bar havde sidste åbningsdag i weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce