Annonce
112

Beboer ringede selv til brandvæsenet – sod kom op fra skorstenen

Brandvæsenet måtte mandag eftermiddag rykke ud til en brand i Pjedsted. Det viste sig at være en skorsten, der forvoldte lidt problemer. Arkivfoto: Palle Herløv

Pjedsted: Mandag eftermiddag måtte Trekantbrand rykke ud til en melding, der i første omgang lød på skorstensbrand.

Det var på Børkopvej i Pjedsted.

Indsatsleder Johnny Rasmussen var første mand på stedet, og han kunne konstatere ved ankomst, at der ikke var tale om en decideret brand. Om der tidligere havde været flammer, er for nuværende uvist, men indsatslederen kunne hvert fald konstatere, at der kom sod op fra skorstenen.

Ifølge Johnny Rasmussen var det pågældende, der ejer bygningen, der kontaktede brandvæsnet, fordi han var ”lidt nervøs”, som indsatslederen beskriver det.

Brandvæsenet kørte dog hurtigt fra stedet igen, da der ikke var en brand i sigte – dog tjekkede de lige inden, at der var hul igennem til skorstenen, hvilket der var. Resten er nu op til skorstensfejeren.

Trekantbrand fik meldingen kort efter klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce