Annonce
Alarm 112

Beboer så to mænd stikke af: Indbrud gennem kælderen mislykkedes

Der har været masser at se til for den lokale ordensmagt i løbet af weekenden. Både indbrud, der lykkedes og mislykkedes samt bilister, der både var fulde og påvirket. Arkivfoto: Michael Bager
To ukendte personer havde meget lidt held med det indbrud, de forsøgte natten til lørdag. Husets beboer var nemlig hjemme, og pågældende fik skræmt de to personer væk fra området.

Fredericia: To personer slap ikke godt fra det indbrud, de natten til lørdag forsøgte at begå på Holtegårdsvej nær Erritsø. Det var sandsynligvis husets beboer, der formåede at skræmme tyvene væk fra matriklen.

Sådan lyder det fra Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Om de to personer var mænd eller kvinder, høje eller lave, unge eller gamle, er på nuværende tidspunkt ukendt, da det ikke er et nærmere signalement fra husets ejer.

De to personer forsøgte at bryde ind i huset gennem kældervinduet, men det indbrud mislykkedes altså. De stak begge af i nordlig retning.


En 43-årig mand fra Fredericia fik fuld plade, da han fredag 16.58 blev standset på Skærbækvej i sin bil.

Uddrag


Mandagens døgnrapport melder desuden om flere indbrud.

På en virksomhed beliggende på Thorsvej har der mellem fredag klokken 1 og 1.30 været en indbrudstyv forbi. En butiksrude er blevet smadret, og det indvendige blev gennemrodet. Dog er det mandag morgen uvist, hvad – hvis noget – indbrudstyven har stjålet fra stedet.

Annonce

Sprit og stoffer i blodet

Der blev muligvis stjålet værktøj fra en byggeplads på Sønder Voldgade. Det er sket mellem klokken 14.30 fredag og 15.30 søndag. Her blev en dør til et mandskabsskur brudt op, og to containere blev rodet igennem.

Mandag formiddag var det ikke opgjort, hvad der forsvandt under et lignende indbrud, blot på Øster Voldgade ved Bülows Kaserne. Her er der mellem fredag klokken 16 og søndag 15.30 blevet klippet beslag over til nogle hængelåse.

Udover indbrud og indbrudsforsøg er mandagens døgnrapport også fyldt med bilister, der ikke har haft styr på sagerne.

På Vesterbrogade blev en 38-årig mand fra Fredericia sigtet for at køre bil uden at have et kørekort. Det skete fredag klokken 15.25.

En 43-årig mand fra Fredericia fik fuld plade, da han fredag 16.58 blev standset på Skærbækvej i sin bil. Dels var han påvirket af alkohol, dels var han påvirket af stoffer eller medicin, og slutteligt kørte han også rundt i en bil, selvom han var frakendt kørekortet. Tre sigtelser tog han med sig videre på sin færd.

Annonce

Kørekort-løse bilister

En knallertfører var også påvirket af både sprit og stoffer, da han blev standset i Prinsessegade fredag aften klokken 23.56. Der var tale om en 15-årig dreng, der ikke er fra lokalområdet.

Natten til lørdag var den gal på Vejlevej ved Circle K. Her blev en 20-årig mand sigtet for både at køre rundt påvirket af stoffer eller medicin samt for slet ikke at have noget kørekort. Han er ikke fra lokalområdet.

Lørdag klokken 12.35 var det så en fredericiansk kvinde på 34 år, der røg i politiets søgelys. På Strevelinsvej blev hun rutinemæssigt standset, og det viste sig, at hun var frakendt kørekortet, hvilket hun blev sigtet for.

Natten til søndag blev det så en 36-årig mands tur til at få en snak med politiet. På Taulovmotorvejen blev han standset, og patruljen konstaterede, at manden ikke havde noget kørekort. Manden, der ikke er fra lokalområdet, er nu sigtet for den overtrædelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia fik sit første point i 2021 - det overskygger alt

Fredericia For abonnenter

Placering til institution i Madsby rammer gammel losseplads: Undergrund skal grundigt undersøges

Annonce