Annonce
112

Beboer vækket af larm: Så to skikkelser løbe væk fra sit hus

Mandagens døgnrapport kredser især om forsøg på indbrud to forskellige steder i byen. Begge steder er beboerne vågnet ved larm. Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: Lørdag klokken 3 lå en beboer og sov i en villa i Fuglsangparken. Men lyde omkring soveværelsesvinduet, som vender ud mod vejen, vækkede manden.

Da han kiggede ud, så han to skikkelser løbe fra stedet. Politiet har noteret hændelsen som et forsøg på indbrud, men der er ikke fundet opbrudsmærker på villaen. Sydøstjyllands Politi havde ligeledes en hundepatrulje på stedet for at lede efter spor.

Beboere i en lejlighed på Christiansberg så ligeledes en mørk skikkelse i området ved deres opgang.

Natten til søndag, klokken 4.20, vågnede beboerne ved at de kunne høre lyde ved deres hoveddør. Formentlig omkring nøglehullet. Efterfølgende hører man døren til opgangen smække, og lyset i opgangen er tændt. Da de kigger ud ad vinduet, ser de en mørkklædt skikkelse gå fra stedet.

Mandagens døgnrapport melder derudover om en enkelt bilist, der er blevet en sigtelse rigere i løbet af weekenden.

Fredag eftermiddag blev en 54-årig mand fra Fredericia stoppet rutinemæssigt på Ullerupdalvej. Patruljen mistænkte manden for at køre bil, selvom han ikke havde førerret til køretøjet – og den mistanke viste sig at holde stik. Det er han nu blevet sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Fredericia

60 pigehold er lige nu klar til fodboldcup i Madsby - men corona afgør hvornår

Annonce