Annonce
Middelfart

Bedst i Danmark: Shell-anlæg på Stengårdsvej storsælger højoktan

Anlægget ved Selected Car Group er det bedst sælgende Shell-anlæg i Danmark, hvad angår højoktan-benzin, oplyser ejerne. Foto: PR
Det ubemandede Shell-anlæg i forbindelse med Selected Car Group på Stengårdsvej er det sted i Danmark, hvor Shell sælger mest højoktan-benzin.
Annonce

Middelfart: I marts 2017 genopstod Shell i Middelfart, da et nyt ubemandet anlæg åbnede hanerne ved Selected Car Group lidt udenfor byen. Udflytningen fra bymidten har siden vist sig at være en stor fordel. I dag er tankstationen langs motorvejen rent faktisk ”Danmarksmester”, når det kommer til salget af Shells kvalitetsbrændstof. Konklusionen er klar. Bilisterne i og omkring Middelfart er storforbrugere af brændstof i ypperste kvalitet.

I hvert fald hvis man skal tro salgstallene fra Shell anlægget ved Selected Car Group. Her har bilisterne siden Shell genopstod i Middelfart været klart de ivrigste, når det kommer til at tanke Shell V-Power.

Annonce

Succes uden for byen

”Da vi overdrog vores tidligere grund i bymidten til Ingo i 2016, var det med et klart mål om at vende stærkt tilbage til Middelfart. Det må man sige, at vi har gjort. Sammen med Selected Car Group tog vi en lidt utraditionel beslutning om at slå os ned "ude på landet", udenfor byen. Men samspillet med Torben Østergaard-Nielsen og Selected Car Group har virket helt utroligt godt. I dag er anlægget det herhjemme, der har den største andel af salg på topprodukterne Shell V-Power 100 oktan og diesel,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, der driver Shell tankstationerne i Danmark - i en pressemeddelelse.

”Selv om vi generelt oplever en stigende interesse hos bilisterne for de bedste brændstofkvaliteter, vi sælger, så er udviklingen i Middelfart bemærkelsesværdig. Både når vi ser på andelen af salget af højoktanbenzin og den mest avancerede diesel fra Shell, så ligger Middelfart et godt stykke over gennemsnittet for de 230 Shell tankstationer i Danmark,” tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Døgnrapporten: Bil fik knust rude og fik sparket sidespejle af

Annonce