Annonce
Erhverv

Bestseller rykker ind i Fredericia og lejer kvadratmeter til opbevaring

Bestseller har lejet lagerkvadratmeter i Fredericia og søger en warehouse manager til at stå for den daglige ledelse. Modetøjsvirksomheden ønsker dog ikke at oplyse yderligere om planerne. Arkivfoto: Søren Gylling

Fredericia: I øjeblikket søger modetøjsvirksomheden Bestseller en warehouse manager til Fredericia.

Virksomheden skriver selv i jobopslaget, at warehouse manageren skal have det daglige ansvar for et nyetableret distributionscenter på 24.000 kvadratmeter i Fredericia.

Fredericia Dagblad var tidligere på ugen i kontakt med Bestseller for at høre mere om distributionscenteret. Fra Bestsellers kommunikationsafdeling lyder beskeden dog på mail, at det ikke er et distributionscenter, men at det er korrekt, at Bestseller har "lejet lagerkvadratmeter til supplerende opbevaringsplads".

Dagbladet ville gerne have spurgt ind til yderligere oplysninger og sendte derfor en mail, hvor vi blandt andet spurgte til, hvor Bestseller rykker ind, hvornår, om Bestseller ansætter folk og i så fald til hvilke job og så videre. Men beskeden fra tøjvirksomhedens kommunikationsafdeling er, at man ikke har noget yderligere at tilføje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Ny daginstitution skaber debat: Placering i Madsby er langtfra sikker, fastslår DF

Kultur

Et år efter nedlukning: Idrætsforeninger arrangerer virtuelt motionsløb

Annonce