Annonce
Fredericia HK

Bet for FHK: Knæskadet nøglespiller glipper en del af opstarten

Rasmus Jensen tager Mikkel Hansen under kærlig behandling i en Champins League-kamp mellem BSV og Paris SG. Stregspilleren kom selv under kærlig behandling i en kap mod SKanderborg og sidder ude med en knæskade. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix 2016
Rasmus Jensen går formentlig glip af det meste af FHK's opstart. Han skal opereres for en knæskade, som han pådrog sig i de afgørende slutspilskampe for BSV.

Fredericia: Rasmus Jensen kommer formentlig ikke til at deltage i en del af Fredericia HK's opstart.

Stregspilleren pådrog sig en knæskade i en slutspilskamp mellem BSV og Skanderborg, og han har siden siddet på sidelinjen med smerter. Han havde håbet på at undgå en kikkertoperation for at fjerne en bruskskade i knæet, men en operation slipper han ikke for.

- Det er en bet for os, for det betyder, at han går glip af en en del af opstarten. I værste fald er han først klar til den første ligakamp mod GOG, siger cheftræner Jesper Houmark.

FHK har efterhånden sin trup på plads, men man har gjort klart, at man leder efter en enkelt spiller mere. Og ifølge Jesper Houmark kunne det meget vel være en ekstra stregspiller. FHK råder nu over Rasmus Jensen og Rasmus Meyer.

- Vi er på udkig efter en tredje stregspiller, for det er fornuftigt at have i ligaen. Men det skal også være noget, der passer ind i vores trup. Vi skal ikke bare hente en spiller ind for at have en, siger cheftræneren.

Rasmus Jensen er udset som nøglespiller i FHK i den kommende sæson. Både i offensiven og defensiven, hvor han anses som en hård hund.

Annonce

Vi er på udkig efter en tredje stregspiller, for det er fornuftigt at have i ligaen. Men det skal også være noget, der passer ind i vores trup. Vi skal ikke bare hente en spiller ind for at have en.

Jesper Houmark, cheftræner for FHK.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce