Annonce
Trekantområdet

Betina og Malene: Helt ok, at politiet holder ekstra øje med Albuen

Betina Overgaard og Malene Toft var blandt de meget få, der tirsdag formiddag havde fundet vej til Albuen. Men som flittige brugere af stranden kan de to 25-årige kvinder fortælle, at det er svært at overholde afstandskravene, når presset på stranden vokser senere på dagen. Foto: Kaare Johansen
Folk ligger ganske rigtigt meget tæt på den populære bystrand, mener to af de flittige brugere.
Annonce

Vejle: Mange vil argumentere for, at hele Danmark er et hotspot i disse hedebølgedage. Men mandag blev der sat et officielt hotspot-stempel på den populære bystrand Albuen på nordsiden af fjorden.

Tirsdag formiddag er der nu ikke brug for ekstra opmærksomhed fra ordensmagtens side. Her er mere end rigeligt luft mellem badegæsterne.

Men Betina Overgaard og Malene Toft har fundet vej til det hvide strandsand. Og som flittige brugere af stranden kan de bekræfte, at der ofte er trængsel:

- Det er lidt af en ungdomsstrand. Det er en af grundene til, at vi godt kan lide at komme her. Men det betyder også, at det kniber lidt med at holde afstand. Derfor er det helt ok, at den nu er et hotspot, siger de to.

Betina Overgaard har også været en tur omkring Tirsbæk i hedebølgedagene, og her var der også mange, kan hun fortælle om kommunens anden hotspot-strand.

Til gengæld  var der langt bedre plads på på stranden ved Trelde Næs, som Malene besøgte mandag.  Her er der langt bedre plads. Men ud på eftermiddagen var det alligevel Albuen, der trak:

Annonce

Grill med veninderne

- Vi grillede herude med nogle veninder. Og vi var her til ved 21.30-tiden. På det tidspunkt var der stadig mange, fortæller Malene Toft.


I går var der en hel højskole eller efterskole på stranden. Og de havde i hvert fald svært ved at holde afstand.

Betina Overgaard og Malene Toft, badegæster


De to 25-årige kvinder har bil. Derfor er det ikke afstanden, der er afgørende for, at de vælger Albuen. De kan bare godt lide stedet og det fine hvide strandsand - selvom det altså kan virke som fluepapir i disse hede dage.

- Der er nok gået lidt hverdag i den, når det gælder corona. Folk er ikke helt så opmærksomme, som tidligere, siger Malene Toft, der arbejder som socialpædagog på en døgninstitution.

Derfor er hun nok lidt ekstra opmærksom, mener hun.

Udnævnelsen til hotspot betyder, at politiet holder ekstra øje med, om der er for mange på stranden, og henstiller til, at man holder afstand og eventuelt finder andre steder at sole sig og bade.

Hvis det ikke er nok, kan bødeblokken komme frem, og i sidste ende har ordensmagten mulighed for at lukke området midlertidigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

INFO

Pressenævnet kritiserer Fredericia Dagblad

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Testbil kommer til Fredericia: 16 gymnasieelever og én lærer smittet - over 800 elever og lærere skal testes for corona

Fredericia For abonnenter

Derfor prioriteres coronatests på Fredericia Gymnasium: Regionen forventer at finde flere smittede

Erhverv

Corona aflyser mesterskab i håndværk i MesseC - både arrangører og messedirektør ærgrer sig

Annonce