Annonce
Læserbrev

Bevare og udvikle

Annonce
Læserbrev: Det har været spændende læsning at se oplægget omkring handlingskataloget til udvikling af Kolding. Der er enormt mange spændende tanker, der er visionære, kreative og udfordrende. Konklusionen i oplægget er, at vi skal bevare og udvikle på de styrker, som Kolding allerede besidder. Det er efter min mening også den rette strategi. Tag dine styrker og gør dem endnu stærkere!
Det siddende byråd har allerede taget initiativ på baggrund af nogle af katalogets forslag. Stor ros for det. Der er taget fat i de “lavthængende frugter”, hvilket giver god mening.
Der er dog ikke gået mere end et døgn, efter at kataloget er blevet offentligt tilgængeligt, før at borgermesteren er klar med endnu et fantasiprojekt - en svævebane mellem Kolding Storcenter og Kolding City. Det får tankerne til at henlede mod Holmsmindeområdet med et outletcenter og Marina City-projektet med boliger på Marina Syd-området. To ting der ikke har gang på jord.
Vi skal værne om Kolding og dets historie og ikke prøve at være en dårlig kopi af andre. Mindre glas og stål, mere byggeri med afsæt i Koldings arkitektoniske udgangspunkt, tak. Og så kunne det være fantastisk, at der var mindre fokus på at være forhippet omkring at blive 100.000 borgere i kommunen og koncentrere sig om at være noget for dem, der allerede bor her.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Ved at være for sent med klimaet

Annonce