Annonce
112

Bil brød i brand på motorvejen: Forreste del udbrændte

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericia: Torsdag morgen lidt før klokken otte rykkede TrekantBrand ud til motorvejen i vestgående retning, hvor den deler sig mod Kolding og Vejle. Her havde en billist observeret, at det røg fra motoren på en forankørende bil.

Inden brandvæsenet nåede frem, havde bilisterne selv forsøgt at slukke branden med i pulverslukker, men det og brandvæsenets indsats var ikke nok til at redde bilen.

- Hele bilen udbrændte fra førersædet og ud i motorrummet, så den stod ikke til at redde. Der var ingen personskade, siger indsatsleder Hans Egon Bendorff.

Han oplyser, at bilbranden ikke skabte nogen nævneværdige trafikale problemer.

- Han var så smart, at han lige kørte ind i nødsporet, så vi slukkede branden og kørte hjem igen. Så kom der en ladvogn og ordnede resten, siger Hans Egon Berndorff.

Onsdag aften omkring klokken 17 måtte TrekantBrand også på arbejde. Nogle tarteletter var blevet glemt i en miniovn på Hybyhus Plejecenter. Der skete dog ingen skade.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Må vi bede om et 'velfærdsløft' til by og vold

Læserbrev: Det er dejligt, at der alligevel bliver penge til at prioritere børn og ældre. Vores borgmester taler ligefrem om et "velfærdsløft". Der blev ellers truttet kraftigt i dommedagsbasunerne, og mange fik sig nogle søvnløse nætter over forslag til drabelige besparelser på de kommunale budgetter. Men der er trods alt temmelig mange fredericianere, der hverken er børn eller servicekrævende ældre. Vi vil gerne se, at tidligere byråds investeringer i en smukkere by ikke fortsat bliver misligholdt. Sådan tror jeg, at mange føler, men jeg kan jo ikke vide det! Der skal vand i vandrenden og vand i springvandene, og udgåede træer i byens gader skal erstattes. Nørreport skal have en overhaling, og der er andre ting i byen at tage fat på. Fredericia Vold - vores eneste internationale attraktion - skal kunne opleves som en fæstning, et historisk monument fra en kritisk tid i vores historie. Det virker forkert, at man fra Hugo Mathiessens Vej og til Nørreport ikke kan se voldgraven - man kunne lige så godt gå i en plantage i Midtjylland. Og at man et sted kan sidde på en bænk og glo ind i nogle træer, hvor der engang var udsigt over Lillebælt, latterliggør nærmest kommunens indsats for at pleje volden. Og så er der det gamle vandværk på volden nær Lillebælt. Byrådet burde gøre en dumhed god igen og tilbagekøbe bygningen og jævne den med jorden - den ligger på gud ved hvilket år som en skændsel. Prøv lige at kigge på de budgetter endnu engang - det er trods alt småpenge i det kommunale budget, der er tale om.

Sydjylland For abonnenter

26,5 milliarder fordelt til sundhed, forurening og trafik: Sådan påvirker regionens budget dig

Annonce