Annonce
Fredericia

Bilfirma med base i Fredericia går ind i Sverige: Åbner hel stribe filialer i Volvo-land

Byens Bilpleje med 81 filialer i Danmark og hovedkontor i Fredercia åbner nu også i Sverige. Modelfoto: Colourbox
Byens Bilpleje har købt seks værksteder i Stockholm og planlægger yderligere 20 afdelinger i nabolandet. På sigt også entré i Norge Finland og Tyskland.
Annonce

Fredericia: Med 81 filialer herhjemme og hovedkontor i Fredericia er Byens Bilpleje Danmarks største kæde af sin slags, og nu udvider firmaet i Sverige.

Det oplyser Byens Bilpleje i en pressemeddelelse. Kæden klargør og plejer biler, lakerer og tilbyder rustbeskyttelse.

Byens Bilpleje har netop overtaget en klargøringsvirksomhed på seks adresser i Stockholm. Den beskæftiger 18 fuldtidsmedarbejdere.

- Opkøbet i Sverige er en milepæl i vores langsigtede mål om at blive markedsleder inden for kosmetisk bilpleje, autolak og Smart Repair løsninger i Europa, udtaler administrerende direktør for Byens Bilpleje, Dennis Odgaard:

- Tendensen i den samlede bilbranche er, at de store bliver større, og at de europæiske bilforhandlere i højere og højere grad fokuserer på kerneforretningen og outsourcer klargøringen af deres biler.Byens Bilpleje servicerer cirka 200.000 biler hvert år og omsætter efter egne oplysninger for 330 millioner kroner.


- Derfor er det også væsentligt, at vi er til stede i de store byer, hvor de ledende bilforhandlerne typisk også er, forklarer Dennis Odgaard og varsler en yderligere og hurtig ekspansion i Sveriges 20 største byer.

På længere sigt ønsker kæden desuden at etablere sig i Norge, Finland og Tyskland. Det var et strategisk mål at vokse, da den privatejede nordiske kapitalfond Procuritas i 2018 købte en majoritetsandel af Byens Bilpleje.

Byens Bilpleje servicerer cirka 200.000 biler hvert år og omsætter efter egne oplysninger for 330 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce