Annonce
forside

Bilist fortsatte over kryds - tog turen ud over marken og smadrede bilen

Arkivfoto: Kathrine Jensen

Fredericia: En kvinde kom af endnu ukendte årsager på gale veje, da hun tirsdag aften tog turen tværs over krydset Kolding Landevej/Vejle Landevej og landede ude på marken i sin bil.

TrekantBrand fik meldingen klokken 19.37, og da mandskabet kom frem, kunne de konstatere, at bilens front var godt smadret, og at kvinden havde taget turen et godt stykke ind på marken. Hun kunne dog selv kravle ud af bilen, lyder det fra Per Møller, indsatsleder ved TrekantBrand.

Ifølge indsatslederen kom kvinden fra Vejle-siden, ramte efterfølgende skiltene på Kolding Landevej og røg derefter ud på marken. Der var tale om en soloulykke, men der var i følge indsatslederen ikke glat på stedet. Kvinden blev efterfølgende kørt til tjek med ambulance, men ifølge Sydøstjyllands Politi skete der ved uheldet ingen personskade.

Efterfølgende ryddede det lokale beredskab op på stedet, og en kranbil kom og trak den smadrede personbil væk fra marken.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Immo har fået en ny vare på hylden

Læserbrev

Vi er til grin for egne penge i dén her sag

Læserbrev: Det krænker givetvis langt de fleste danskeres retsfølelse at fremmedkrigeren Ahmad Salem el-Haj nu er ankommet til Danmark og kræver lægehjælp, advokat, bolig og ikke mindst sociale ydelser. Han valgte selv i 2013 at rejse til Syrien og tilslutte sig terrorbevægelsen Islamisk Stat. Statsministeren farer frem og harcelerer over, at fremmedkrigeren nu var på vej til Danmark, men alligevel lukker landets myndigheder ham ind i landet. Fremmedkrigeren Ahmad Salem el-Haj har culpøst tilsluttet sig Islamisk Stat og begået terror og krigshandlinger i en årrække. Ja, han har bekæmpet demokrati, religionsfrihed og basale frihedsrettigheder, hvor han eksempelvis kræver en kalifat-stat baseret på sharialovgivning. Oveni kommer der sikkert også snart et ønske om at hans hustru og to børn fra den Islamiske Stat også flyves herop og får opholdstilladelse her i landet. Hvorfor skal retssagen imod ham ikke foregå i de lande, hvor han har begået terrorhandlinger, tilmed handlinger hvor han faktuelt har kæmpet imod Danmark og danske sikkerhedspolitiske interesser? Et flertal i Folketinget vedtog i november at gøre det muligt at tage statsborgerskabet fra personer kategoriseret som fremmedkrigere, men DF stod nærmest alene i Folketinget med ændringsforslaget om, at man også skulle kunne fratage fremmedkrigere deres danske statsborgerskab - uagtet at de ikke har andre statsborgerskaber. Den praksis er ikke uprøvet, da vi faktisk har mulighed for at fratage et statsborgerskab i dag, såfremt det er ansøgt og bevilliget på et svigagtigt grundlag. Den lov har været benyttet tre gange. Desværre indtog såvel Venstre som Socialdemokratiet slapperlinjen og stemte imod DF's forslag til stramninger af loven omkring fremmedkrigere. Så må vi opleve en så tåbelig situation, som den vi har nu, hvor vi tilmed risikerer, at der kommer flere hundrede fremmedkrigere og pårørende familier ind i Danmark. Ja, vi skal ligefrem betale deres flyvebilletter, ophold og forplejning. Vi er til grin for egne penge i dén her sag, hvor et flertal på Christiansborg åbenbart mener, at en 70 år gammel menneskerettigheds- og statsløsekonvention skal vurderes højere end rigets sikkerhed!

Kultur

Store ambitioner: Restaurant skal sætte Vejle på det gastronomiske verdenskort

112 For abonnenter

Dømt til at betale tusindvis af kroner: 21-årig kaldte betjente 'magtliderlige svin'

Annonce