Annonce
Fredericia

Bilka åbner udleveringsstation i Fredericia - og den første af sin slags i Danmark

Der er Danmarks-premiere på Bilkas nye pickup-station, når den nye station åbner 23. april på Strandvejen 220. PR-foto
Snart kan fredericianere afhente deres indkøb hos Bilka på Strandvejen. Pickup-stationen bliver kædens første af slagsen på landsplan.

Fredericia: Fra fredag 23. april behøver du ikke længere at køre til Vejle eller Kolding, hvis du vil handle dagligvarer i Bilka.

Hypermarkedskæden åbner nemlig sin hidtil mindste "butik", som kommer til at ligge på Strandvejen 220 i den sydlige del af byen, hvor der i forvejen er en F24-tankstation.

Årsagen, til at du formentligt har overset den kommende Bilka, skyldes, at det er en såkaldt pickup-station, der bliver Bilkas første af slagsen.

Annonce

"Det betyder, at kunder nu kan få alle dagligvarer fra Bilka udleveret af en robot på Strandvejen 220 efter at have bestilt dem online via BilkaToGo", oplyses det i en pressemeddelelse fra Bilka.

- Det er virkelig dejligt, at vi er den første region til at få formatet. Det betyder, at vi kommer tættere på kunderne ved at give flere mulighed for at benytte sig af BilkaToGo og hente varerne tættere på deres bopæl, når det passer dem. Vi har set, at BilkaToGo har haft kæmpe succes, og nu nedbryder vi så den barriere, der hedder afstand, så kunder omkring Fredericia får samme vilkår som dem, der bor tættere på en Bilka, lyder det fra Henrik Frost, der bærer titlen Head of Retail for Bilka i Region Syddanmark.

Dagligvarekæden oplyser desuden, at den åbner på fem yderligere lokationer i de kommende måneder på placeringer, som løbende vil blive offentliggjort. Det er Bilka Vejle, der leverer varerne til den ubemandede pickup-station i Fredericia, og ambitionen er, at der skal sættes 10 pickup-stationer op om året de kommende år.

BilkaToGo pickup

Selve pickup-stationen har en sektion for afkølede varer og en for frostvarer. Ved at indtaste et købsnummer finder robotten bestillingen, hvor varerne allerede er pakket i en papkasse eller papirsposer, og udleverer dem til kunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce