Annonce
Fredericia

Billardklub siger farvel til banko og bistro

Fredericia Billard Klub er ved at rejse sig igen, efter længere tids udfordringer med medlemstal og omsætning. Klubben dropper spilleautomater og bistro i billard- og bankocentret og koncentrerer sig om at spille billard. Arkivfoto
Fredericia - Der går mange rygter om klubben, men én ting er sikkert og vist, vi er IKKE lukket.

Sådan står der på Fredericia Billard Klubs hjemmeside, hvor bestyrelsen samtidig meddeler, at den er på jagt efter billigere lokaler. Meget tyder dog på, at en løsning falder på plads, så klubben kan blive på Nørrebrogade - men i en mindre del af det nuværende lejemål.

- Vi får det her landet, så Fredericia stadig har en billardklub, der spiller i elitedivisionen, understreger Jimmy Lavrsen fra bestyrelsen.

Fredericia Billardklub har holdt til i lejede lokaler på Nørrebrogade 131 siden 1994, og i de første år var der tale om et stort billardcenter. På grund af vigende tilslutning og dalende omsætning indgik klubben senere en aftale med Fredericia Bankocenter, så banko- og billardspillere delte lokalerne og udgifterne. Nu er bankoforeningerne imidlertid på vej ud, fortæller Jimmy Lavrsen.

Farvel til automater

Nogle af bankoaktiviteterne ved at lukke ned, mens andre er på vej til det nye bankocenter længere nede af Nørrebrogade, og billardklubben har ikke råd til at betale huslejen alene, forklarer han.

I februar besluttede en ekstraordinær generalforsamling derfor at droppe forretningsdelen med center, spil og bistro og kun koncentrere sig om billardklubben. Til gengæld har klubben nu fået et tilbud fra den private udlejer, der ejer den store bygning på Nørrebrogade 131.

- Planen er, at vi får et rum til vores billardborde samt to lokaler, der skal fungere som henholdsvis opholdsrum og depot, og det er en fantastisk god lejeaftale. Vi har ikke skrevet under på lejekontrakten endnu, men vi regner med, at det sker i denne måned, siger Jimmy Lavrsen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mængden af unge corona-patienter overrasker sygeplejerske: - De yngre patienter er virkelig bange

Annonce