Annonce
Kultur

Billetsalget er ikke begyndt: Derfor kan Henrik, Karen og Carolina købe billet til Bryan Adams-koncert før alle andre

Som det fremgår af den tynde bjælke øverst på billedet, stod der tidligere navne på folk, som havde købt billet til Bryan Adams-koncerten, inden salget begynder klokken 10 i morgen, fredag. Skærmbillede
Torsdag formiddag fremgik det på Vejle Musikteaters hjemmeside, at flere personer har købt billet til Bryan Adams' koncert i Vejle, selvom billetsalget først begynder fredag klokken 10. Årsagen skal findes i forsalg, men der skal nok være billetter at få, forsikrer musikteatrets direktør.

Vejle: "Jan har lige købt billetter til Bryan Adams", fremgik det torsdag formiddag i en topbjælke på Vejle Musikteaters hjemmeside.

Det samme har Peter, Søren, Karen, Michael, Niels, Ole, Kirsten og mange andre, selvom billetsalget til koncerten den 20. marts i Spektrum Arena ved DGI Huset først begynder i morgen, fredag den 20. september, klokken 10.

Hvordan hænger det sammen?

Jo, selvom navnene ganske vist er anonymiserede, er det korrekt, at nogle af billetterne er solgt. Sponsorer og abonnenter af nyhedsbreve er nogle af dem, som har fået adgang til forsalget, hvilket ifølge Mette Kier, direktør for Vejle Musikteater, skyldes forsalg.

- Har man eksempelvis tilmeldt vores nyhedsbrev, så får man presale (forsalg, red.) til store events, siger Mette Kier.

Efter at avisen gjorde Vejle Musikteater opmærksom på den forvirrende melding øverst på siden, blev topbjælken straks fjernet.

Kan du forstå dem, der syntes, det virkede forvirrende, at det stod i topbjælken, når der, hvis man klikker på "køb billet", står, at billetsalget først begynder i morgen klokken 10?

- Jeg forstår dem udmærket godt, og vi fjernede det, med det samme vi blev opmærksomme på det. Det er en automatisk funktion på hjemmesiden, der gjorde det. Men vi kan godt forstå, at det virker forvirrende. Det er presale til lukkede grupper - det kunne også være Bryan Adams-fanklubber - så det skal selvfølgelig ikke fremgå, som om nogle kan købe billet, mens andre ikke kan, siger Mette Kier.

Hun uddyber, at tanken bag funktionen var, at man kunne blive inspireret af andre personers køb, ligesom det foregår på andre sider med nethandel.

Annonce
Efter at musikteatret blev gjort opmærksom på bjælken, har man fjernet den. I omegnen af 5000 billetter sælges der i alt i forbindelse med koncerten. Skærmbillede

Masser af billetter

I alt sættes der cirka 5000 billetter til salg, og selvom man endnu ikke er i besiddelse af en billet, skal man ikke frygte, at alt er revet væk, inden det officielle salg begynder fredag den 20. september klokken 10.

Alligevel råder musikteatrets direktør, at man sidder klar ved tasterne, når det går løs.

- Billetterne til koncerterne i Horsens blev hurtigt udsolgt. Netop derfor offentliggjorde vi også koncerten et par dage før billetsalget, så man kan lave aftaler med venner eller andre. Så har man ikke gjort det, vil jeg råde til, at man tager en hurtig beslutning, hvis man gerne vil til koncerten, siger Mette Kier.

Og selvom der formentligt bliver tryk på Vejle Musikteaters hjemmeside, er Mette Kier tryg ved, at det kommer til at gå godt.

- Vi har prøvet det før, så næsten uanset hvor stort trykket bliver, skal hjemmesiden kunne klare det. Men vi holder selvfølgelig også øje med salget, siger hun.

Du kan finde linket til billetsalget på Vejle Musikteaters hjemmeside ved at klikke her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Annonce