Annonce
Fredericia

Billetsalg begynder fredag: Søren Huss giver koncert i Fredericia til foråret

Musiker Søren Huss og danmarks Underholdningsorkester vil næste år kunne opleves på Fredericia Teater. Pressefoto
Fredag den 12.marts 2021 kan Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester opleves i Fredericia Teater. Billetsalget starter fredag den 9.oktober klokken 10.
Annonce

Fredericia: Det bliver en anderledes og ganske givet smuk koncertoplevelse, når Søren Huss besøger Fredericia til foråret sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Udover den kommende forårsturne med underholdningsorkesteret kan Huss-fans glæde sig til udgivelsen af et live album – som dog kun udkommer på vinyl og i begrænset oplag.

Live albummet er fra en koncert tidligere på året, hvor Søren Huss og band spillede sammen med Copenhagen Phil.


Orkestreret kan bygge broer mellem musik og mennesker, og netop brobygning mellem mennesker og musikken bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammen bygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned – klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021.

Sune Rasmussen, Tøjhuset


Med Huss’ karismatiske vokal og lyriske snilde samt orkesterets fagligt ambitiøse og kreativt legende udtryk er leder af Tøjhuset, Sune Rasmussen, ikke i tvivl om, at det bliver en fantastisk koncertoplevelse.

- Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester en musikalsk gave af dimensioner. Orkestreret kan bygge broer mellem musik og mennesker, og netop brobygning mellem mennesker og musikken bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammen bygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned – klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021, siger Sune Rasmussen i en pressemeddelelse.

Koncerten finder sted fredag den 12. marts i Fredericia Teater.

Billetsalget starter fredag den 9.oktober klokken 10 på www.tojhuset.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

516 i Fredericia har nu været smittede: 12 flere seneste døgn

Annonce