Annonce
forside

Blå veloursofa stjålet og mænd uden kørekort - læs dagens døgnrapport her

Arkivfoto: Palle Herløv

Fredericia: To sofaer, den ene i blå velour, og en stol er blevet stjålet fra en forretning på Fuglsang Allé i Fredericia.

Ukendte gerningsmænd er kommet ind i forretningen gennem en nøddør. Indbruddet er sket i perioden fra fredag klokken 18 til lørdag klokken ti.

Tidligere på fredagen var det gået ud over en privatbolig på Devantiervej. Her blev der stjålet et ukendt kontantbeløb af indbrudtyve, der havde brudt et vindue op til bryggerset. Det er sket i tidsrummet fra klokken 10 til klokken 14.20.

Kort efter midnat fredag blev en 48-årig mand fra Fredericia stoppet af en politipatrulje, og det viste sig, at manden slet ikke måtte køre bil - han havde nemlig fået frakendt sit kørekort. Der venter ham nu en bøde.

Det samme gør der for en 19-årig mand fra lokalområdet. Han havde til gengæld aldrig erhvervet sig et kørekort, hvilket politiet fandt ud af ved et rutinetjek på Kongensgade lørdag klokken 00.24.

En 55-årig mand - også fra Fredericia - skulle nok have ladet bilen stå hjemme søndag eftermiddag. Da en patrulje stoppede manden, kunne de konstatere, at han havde drukket så meget alkohol, at alkometeret viste over det tilladte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce