x
Annonce
112

Blæst på bro og forsigtig kørsel: Bil mistede tagboks på Lillebæltsbroen

Frisk blæst og regn ved krydstogtskajen i Fredericia søndag. Foto: Morten Kiilerich

Fredericia: Det blæser søndag, men hverken politi, brandvæsen eller kommunens vej- og parkfolk havde til formiddag meldinger om uheld, væltede træer eller andre konsekvenser.

Dog mistede en bil på vej over Den Ny Lillebæltsbro mod Fyn en ellers forsvarligt fastspændt tagboks med skiudstyr kort før klokken 10. Noget kunne samles op af vejtilsynet på E20, andet røg i bæltet, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Der er varsel om kraftig vind i begge retninger på broen, og Vejdirektoratet fraråder søndag morgen vindfølsomme køretøjer at passere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Annonce