Annonce
Middelfart

Bliv varmet igennem med nordisk sang: Koret Nordstemt synger vinteren væk på højskolen

12 sangere fra Danmark, Færøerne og Island udgør vokalensemblet Nordstemt, der onsdag 19. februar giver koncert på Brenderup Højskole. PR-foto.
Annonce

Brenderup: Trænger du til at komme af med vinterkulde og mørke og i stedet mærke varmen sprede sig helt ind i hjertet?

Så kan det være, du skal overveje at kigge forbi Brenderup Højskole, når der 19. februar er koncert med 12 kvindelige sangere fra norden - nemlig koret Nordstemt, som har medlemmer fra Danmark, Færøerne og fra Island.

- I Brenderup vil vi synge et særligt udvalg af vores yndlingssange og fortælle om deres betydning for os. Vi giver publikum mulighed for at få et kig ind i kulisserne og høre om, hvordan vi arbejder med musikken, fortæller Nordstemts leder, Tina Rassing, i en pressemeddelelse.

Det er hende, der har arrangeret eller komponeret alle ensemblets numre, og hun arbejder til dagligt med sang og kor på Vokalværkstedet Asperup, hvor hun også er leder.

Publikum inviteres desuden til at synge med på et par af sangene.

Billetter til koncerten koster 50 kroner og købes enten på Brenderuphus, på billetten.dk eller i døren. Koncerten begynder klokken 19.30 og varer en times tid. Koncerten er arrangeret af Brenderup Højskoles Musikforening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce