Annonce
Erhverv

Blomsterbutik afviser rygter om lukning: - Vi er her stadig

I slutningen af februar rykkede Botanik by Rebekka ind i nye lokaler i Gormsgade. Arkivfoto: Nicolai Svante Skovgård
Nyheden om en anden butiksåbning i Vejle har skabt rygter om, at Botanik by Rebekka i Gormsgade i Jelling er ved at lukke. Men det er en misforståelse. Den lokale forretning lever i bedste velgående.
Annonce

Jelling: Siden februar i år har det været muligt at købe blomster, planter og brugskunst hos Botanik by Rebekka i Gormsgade 13.

For nylig er der dog opstået rygter om, at Botanik by Rebekka er ved at lukke. Men det bygger på en misforståelse, som er opstået efter en artikel i sidste uges avis med overskriften "Henrys bliver Henry i Vejle".

Netop Henrys, som var drevet af Henriette Linnebjerg i 10 år i Jelling, blev købt og drevet videre af Rebekka Lundgren i november 2016.

Hun ændrede derefter navnet til Henrys by Rebekka for at sætte sit eget personlige præg på butikken. I forbindelse med flytningen fra Gormsgade 17 til nummer 13 i februar 2019 ændrede hun atter navnet, denne gang til Botanik by Rebekka.

Tidligere lokale står ledig

Siden Rebekka Lundgren rykkede væk fra Gormsgade 17, har lokalet stået tomt. Hun driver i dag butik fra hjørneejendommen i Gormsgade 17.

Tidligere på året var der rygter om, at Martin Sikær ville gøre comeback og lave Conrads Café version 2.0 i Jelling, men de planer er senere blevet parkeret, da han har vurderet, at lokalet i Gormsgade 17 ikke er stort nok til hans koncept.

Derfor søger udlejer Verner Skov Pedersen stadig efter en ny iværksætter, der har lyst til at prøve kræfter med butikslokalet, som ligger lige over for Jellingmonumenterne.

Annonce

Glad for rammerne

Butikkens ejer, Rebekka Lundgren, har været glad for de nye lokaler et par huse længere hen ad vejen.

- Jeg synes, det går bedre, efter jeg har flyttet butikken. Det er en bedre placering, og vi sælger flere buketter, end vi gjorde før, så jeg føler, vi bliver set mere, fortæller Rebekka Lundgren.

Hun sætter også pris på butikkens indretning, der gør det muligt at afprøve nye ting.

- Lokalerne er mere optimale end det tidligere sted. For eksempel er der et baglokale, der har gjort det muligt at afholde kurser. I sidste uge afholdt jeg det første kursus i kransebinding, og i november kommer et nyt kursus med fokus på jul, fortæller Rebekka Lundgren.

Annonce

Vi fortsætter som hidtil

Det er snart tre år siden, at Rebekka Lundgren overtog butikken. Hun er så småt ved at gøre klar til julesalget, som bliver det første af slagsen i de nye rammer i Gormsgade 13.

Desværre har nyheden om den kommende butik i Vejle skabt forvirring blandt flere lokale borgere i forhold til fremtiden for Botanik by Rebekka.

- Jeg forstår godt, hvis folk er forvirrede, men Botanik by Rebekka har ingen planer om at lukke eller flytte. Vi er her stadig og fortsætter med at drive forretning, som vi hidtil har gjort i Gormsgade, slår Rebekka Lundgren fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona-tal torsdag: 16 nye bekræftede tilfælde

Annonce