Annonce
Debat

BlueKolding eller GrønKolding

Privatfoto

Læserbrev: Det er så utroligt vigtigt, at vi gør alt det, vi kan for at levere en renere verden videre til vore efterkommere.

I BlueKolding er den vigtigste opgaver at rense spildevandet så godt, at det kan ledes ud i naturen. Det handler både om at sikre, at spildevandet ledes sikkert til renseanlæggene, og at der renses så effektiv som muligt.

Spildevand indeholder masser af næringsstoffer og andet, som ikke er godt for vandmiljøet. Derfor er det for mig vigtigt, at vi har et tæt og effektivt kloaksystem, der kan transportere spildevandet til vores renseanlæg. Når vandet når renseanlæggene, er det mindst lige så vigtigt, at anlæggene er effektive nok til at fjerne de miljøskadelige stoffer, inden vi leder vandet tilbage til naturen.

Annonce

BlueKoldings renseanlæg overholder alle krav til rensning af spildevand. Faktisk renses vandet endnu bedre, end vi har pligt til. Der skal også gøres alt, hvad der er muligt for at holde de 2000 kilometer kloakker, der transporterer vandet til anlæggene, i god stand, så spildevandet ender de rigtige steder og ikke urenset kommer ud i naturen. BlueKolding skal være så miljøvenlig, at det godt kunne hedde GrønKolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce