Annonce
Debat

BlueKolding og urenset spildevand

Privatfoto

Læserbrev: BlueKolding spiller en særdeles vigtig rolle i klimasikringen af Kolding og udledningen af spildevand til Lillebælt. Derfor håber jeg, at I vil stemme mig som jeres, forbrugernes repræsentant, til forbrugerrådsvalget i BlueKolding. Så får I nemlig en repræsentant, som vil have 100 procent fokus på den grønne omstilling. Og som vil hjælpe med at reducere spildevandsudledningen til vores natur i Lillebælt.

I Kolding Kommune har vi 99 overløbsbygværker, i daglig tale overløb. De overløb lukker urenset spildevand fra vores kloakker ud i naturen, når vi har kraftige regnskyl. Og kraftige regnskyl vil vi få flere af i fremtiden. Hvis jeg bliver valgt, vil jeg arbejde for, at de 99 overløb bliver lukket.

Som det er nu, har vi ikke engang overblik over, hvor store mængder urenset spildevand hvert enkelt overløb lukker ud i naturen. Uagtet at jeg synes, man skulle have skaffet sig det overblik for mange år siden, er det godt, at BlueKolding fra sommeren 2021 vil være færdige med et projekt kaldet ”blue overview”. Som navnet antyder, vil det give et overblik over, hvor meget hver enkelt overløb lukker ud og dermed også kommer til at give et samlet tal for, hvor store mængder urenset spildevand vi fra Kolding kommune årligt lukker ud i Lillebælt.

Annonce

Jeg vil som forbrugernes repræsentant i BlueKolding hele tiden minde politikkerne om, at disse overløb findes og bør lukkes. I er velkomne til at finde mig på Facebook og følge min kampagne for at blive valgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce