Annonce
Fredericia

BMX-klub øger ambitionerne - trækker nationalt stævne til

BMX-klubben i Taulov tæller godt 40 medlemmer, men ambtionen er at kunne fordoble medlemstallet i løbet af en kort årrække. Klubben viser sig selv frem på fornemste vis ved at afvikle en afdeling af National Cup den 14.- 15. september med 250-300 deltagere fra hele landet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kultur- og fritidsudvalget støtter økonomisk, at Taulov BMX Klub i samarbejde med Dansk Cykel Union afvikler den sidste afdeling af National Cup 2019.

Taulov: Taulov BMX står i weekenden 14.-16. september for den sidste afdeling af årets National Cup i sportsgrenen. Der forventes 250-300 BMX-kørere fra hele landet, og politikerne i kultur- og fritidsudvalget har sagt ja til at støtte arrangementet med 9000 kroner.

- Det er dejligt at se, at klubben har lyst til at binde an med så stort et arrangement. Det er ambitiøst, og det vil meget gerne støtte, siger formand for udvalget Lars Ejby Pedersen (S).

Taulov BMX samarbejder med Dansk Cykel Union om at afvikle den ene af fire afdelinger af National Cup. Afdelingen i september i Taulov er den sidste af de fire.

Der ventes udover de mange deltagere mindst lige så mange tilskuere, og Taulov BMX skal blandt andet etablere en overnatningsplads til gæsterne.

Fest for klubhus

Stævnet bliver også en markering af, at klubben har fået et nyt klubhus. Det gamle klubhus brændte og efter mere end 10 år, er det nu lykkedes at få rejst et nyt i tilknytning til banen ved Elbohallen.

- Klubben har både sportslige ambitioner og om at vokse i medlemstal, og det arbejde er vi rigtig glade for, siger Lars Ejby Pedersen.

BMX-sporten var i en årrække en af Fredericia Kommunes elitesatsninger i samarbejde med Team Danmark, og klubben i Taulov har leveret flere OL-deltagere i tidens løb.

Nu er nye kræfter kommet til og har sat ambitiøse mål for klubbens udvikling. Klubbens mål er blandt andet at fordoble medlemstallet.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Annonce