Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen: Vi køber ikke ind i panik

- Vi har samme budget som Silkeborg og et større budget end Hobro og Lyngby, men vi kan ikke måle os med top-10-holdene, siger Bo Henriksen. Foto: Ole Nielsen.

Horsens: - Vi går ikke ud og laver indkøb i panik. Vi venter, indtil vi har den rigtige, og vi arbejder hårdt på at få truppen færdig så hurtigt som muligt.

Det siger AC Horsens-træner Bo Henriksen før premieren mod FC Nordsjælland.

- Vi har hentet Jonas Thorsen, fordi han er en ukuelig, magisk, intelligent og løbestærk midtbanespiller. Han har lært noget nyt i Tyskland, og vi glæder os til at få ham tilbage. Som udgangspunkt er han midtbanespiller, men han er en spiller, der kan spille alle pladser, og han var en af de vigtige spillere, da vi kvalificerede os til slutspillet og lå i top-6, siger Bo Henriksen.

- Vi er ikke færdige med at købe ind. Jeg håber, der kan blive råd til to spillere mere. Vi kunne leje en østeuropæer eller lignende, men vi er tvunget til bruge pengene klogt.

- Sammen med Silkeborg har vi det 11. største budget i Superligaen. Kun Hobro og Lyngby har et mindre budget. Set ud fra forudsætningerne skal Hobro, Lyngby, Silkeborg og AC Horsens slutte på de fire sidste pladser i Superligaen. Hvis vi skal slutte i top-10, skal vi overgå spillere, som har et større budget end os.

- Klubber som AGF, AaB og OB har langt større budgetter end AC Horsens. Vi kan konkurrere med dem, men det er urimeligt at forlange, vi skal måle os med dem. Hvis en spiller kan tjene 60.000 kr. i Horsens og 100.000 kroner andre steder, kommer han næppe til Horsens.

- FC Nordsjælland er vores første modstander. De har Andreas Skov Olsen og Mathias Damgaard, der er til salg for sammenlagt omkring 100 millioner kroner. Sådanne spillere har vi ikke.

- Det er et langt transfervindue. Vi arbejder i døgndrift, og der er mange mand i gang for at få løst problemerne, men vi har vores plads i fødekæden.

- Tre gange har Horsens været i superligaen i fire år. Først fra 1967 til 1970, dernæst fra 2005 til 2009. Nu tager vi fat på vores fjerde sæson i denne omgang. Vi kan slå rekorden i år. Det er godt gået af en by som Horsens, bedømt på antal indbyggere og på budgetter.

Flere tilskuere

- Vi udvikler klubben hele tiden, organisatorisk, økonomisk og med hensyn til ungdommen. Jeg er ikke bange for, at vi rykker ned. Hvis man er bange, skal man ikke beskæftige sig med fodbold. Vi gør vort bedste. Jeg ville gerne spille som FC Barcelona, men det er ikke realistisk. Mit mål er at vinde fodboldkampe, for det er det, som det hele handler om, og det glæder mig, at tilskuertallene er steget fra 2600 til 3100 og til 3600 i de seneste tre år, siger Bo Henriksen.

- Vi starter mod FC Nordsjælland. De har solgt nogle spillere, men der dukker hele tiden nye spillere op, og det er stadig spillere med kvalitet, siger AC Horsens' cheftræner.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce