Annonce
Kolding

Boghandel holder øje med ældre kunder

Lotte Præst fra Martensens Boghandel har iværksat et nyt tiltag som følge af coronakrisen. Nu kan man nemlig i modsætning til tidligere ringe og bestille af butikkens udvalg og få det leveret til døren. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Martensens Boghandels kunder skal ikke mangle deres ugeblade. Hvis de ikke dukker op i butikken som vanligt, ringer vi, siger indehaver Lotte Præst.
Annonce

Kolding. - Vi passer på hinanden i sådan en lille by som vores.

Sådan siger indehaveren af Martensens Boghandel i Christiansfeld, Lotte Præst, som også er formand for Handelstandsforeningen i byen.

Derfor kan de 15-20 kunder, som plejer at komme i butikken hver uge for at hente et ugeblad, godt regne med at blive kontaktet, hvis de ikke dukker op.

- Mange af dem er ældre mennesker, som vi har telefonnumrene til. Så hvis de ikke kommer og henter deres blade, kan vi godt finde på at ringe til dem. Det kan være, at de ikke synes, det er rart at skulle ud for at hente deres ugeblade, og så vil vi levere dem hjem til dem i stedet for, siger Lotte Præst.

Martensens Boghandel har også iværksat et andet nyt tiltag som følge af coronakrisen. Nu kan man nemlig i modsætning til tidligere ringe og bestille af butikkens udvalg og få det leveret til døren.

- Jeg tænker, at læsestof, kryds-og-tværs´er, ugeblade og malerartikler til børn er oplagte ting for mennesker, som enten ikke har lyst til at gå ud i butikker eller som er i karantæne derhjemme, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce