Annonce
Fredericia

100 års jubilæum: Boligkontoret inviterer til åbent hus

I anledning af 100 års jubilæet for Boligselskabernes Landsforening bliver der arrangeret busrundture ud til forskellige boligafdelinger - blandt andet Købmagergades Skole. Arkivfoto: Morten Pape

Fredericia: Boligselskabernes Landsforening fejrer 15. juni 100 års jubilæum med Danmarks længste morgenbord, når boligorganisationerne landet over inviterer på kaffe og rundstykker.

I Fredericia udvider Boligkontoret Fredericia morgenbordet for beboerne med at invitere alle byens borgere til et udvidet jubilæumsprogram på Vesterbrogade 4.

- Vi vil gerne fejre fællesskabet med hele byen. Derfor er alle velkommen til at komme forbi på dagen, tale med de ansatte og bestyrelsen og høre om henholdsvis seniorbofællesskaberne i Fredericia, og hvordan vi i Boligkontoret Fredericia prioriterer bæredygtighed i hverdagen.

Sådan lyder opfordringen fra formand Lis Gregersen i en pressemeddelelse.

Foruden morgenbord byder boligforeningen på busrundtur til boligafdelinger i Snoghøj, Hasselhøj, Købmagergades Skole og Kongens Punkt, foruden foredrag om seniorboliger og bæredygtighed. Desuden kan interesserede få bogen ”100 år med almene boliger i Fredericia”, så længe lager haves.

Program

Der er åbent hus 15. juni kl. 10-13 hos Boligkontoret Fredericia, Vesterbrogade 4.
• Kl. 10: Åbent hus begynder
• Kl. 10: Busrundtur 1. afgang
• Kl. 10.30: Indlæg om seniorbofællesskaberne i Fredericia
• Kl. 11.00: Indlæg om bæredygtighed
• Kl. 11.30: Busrundtur 2. afgang
• Kl. 12.30: Busrundtur 3. afgang
• Kl. 13.00: Åbent hus slutter
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce