Annonce
Erhverv

Boligområde i Kanalbyen er solgt

Entreprenørvirksomheden A. Enggaard har solgt Bådhusene til ejendomsselskabet Heimstaden. Foto: Heimstaden
Ejendomsselskab med norske og svenske ejere har købt 72 boliger i Kanalbyen.

Opdateret: Oprindeligt stod der, at alle lejligheder var udlejet. Det er ikke korrekt.

Fredericia: Ejendomsselskabet Heimstaden har købt Bådhusene ved Kanalbyen. Dermed føjes 72 nye boliger til den danske ejendomsportefølje. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Heimstaden har over de seneste år øget ejendomsporteføljen i Jylland, senest med dette opkøb af Bådhusene i Fredericia og tre ejendomme i Horsens. Heimstaden ejer i forvejen ejendomme i blandt andet Vejle, Skærbæk og Middelfart, men det er ejendomsselskabets første ejendom i Fredericia.

Annonce

Erhvervelsen af Bådhusene i Fredericia er en vigtig del af Heimstadens vækststrategi, hvor man i stigende grad kigger udenfor København, både når det gælder nye projekter og etablerede boligejendomme.

- Vi har fortsat en ambition om at vækste i Danmark, og vi vil rigtig gerne vokse i mellemstore byer, hvor vi ser gode muligheder for at levere betalelige og tilgængelige boliger i en tidssvarende kvalitet, siger landechef for Heimstaden Danmark, Michael B. Hansen og fortsætter:

- Vi holder særligt øje med områder, hvor der er gang i en positiv udvikling og dermed en øget tilflytning. Fredericia ligger centralt i Trekantsområdet og har i samarbejde med de resterende kommuner senest lanceret en ambitiøs fælles kommuneplan, der skal understøtte området som en af landets mest betydningsfulde og attraktive vækst- og investeringsområder. Den udvikling vil vi gerne være en del af og bidrage til.

Seks ledige lejligheder

Bådhusene er et rækkehusbyggeri med fem længehuse i tre plan. Lejeboligerne er fordelt på to- og treværelseslejligheder i ét plan på mellem 88 og 123 kvadratmeter.

Bådhusene er fordelt på to- og treværelses lejligheder i ét plan og er alle mellem 88 og 123 kvadratmeter. Arkivfoto: Søren Gylling

Alle lejligheder i stueplan har direkte udgang til have og de resterende lejligheder på første og anden sal har adgang til egen altan.


Vi har fortsat en ambition om at vækste i Danmark, og vi vil rigtig gerne vokse i mellemstore byer, hvor vi ser gode muligheder for at levere betalelige og tilgængelige boliger i en tidssvarende kvalitet.

Michael B. Hansen, landechef


Ejendommen er nybygget og har stået klar til indflytning fra foråret 2021. Alle boliger undtagen seks er ved overtagelsen udlejet. A. Engaard A/S har udviklet projektet, som er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014.

Boligerne i Bådhusene har alle adgang til have eller egen altan. Planen var oprindeligt at lave andelsboliger, men det er siden blevet til lejeboliger. Arkivfoto: Søren Gylling

Heimstaden Danmark tæller i dag cirka 230 medarbejdere på kontorer i København, Odense og Horsens. Ejendomsselskabet har norske Fredensborg A/S og de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som primære ejere.

Annonce
Navne For abonnenter

Kim var lykkelig til sit sidste hjerteslag: Et farvel til den stærke tillidsmand med de mange facetter

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Søren og Mette har corona: Smitten stiger desværre i de yngste klasser i Fredericia lige nu

Navne For abonnenter

60-års fødselar nyder sine møbelklassikere: Den spanske stol er hans yndling

Fredericia

Glade smil: Klinik i Fredericia kåret som allerbedst til at have elever

Fredericia HK

Se den kommende træner i modgang: Derfor SKAL du som FHK-fan se Danmark spille i aften

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Rekruttering

Akademisk sidespring: Religionssociolog fik job som marketingkoordinator

Fredericia

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Fredericia

Cykel Kai bliver opkøbt af ny cykelbutik, hvor han bliver ansat: - Nu har jeg arbejdet 80 timer om ugen i 41 år, så det er vist på tide, at jeg trapper lidt ned

Alarm 112 For abonnenter

Brrrrr på stort hotel i Snoghøj: En morgen med kolde bade og ingen varme

Fredericia HK

FHK forstærker sig på vital post: Henter Champions League-målmand hos de norske mestre

Annonce