Annonce
Fredericia

Boligselskab flytter ind til midtbyen: Tidligere bowlingcenter skal måske omdannes til lejligheder

Michael Hermansen (midten) stiftede tilbage i oktober 2013 Lejerbo sammen med vennerne Flemming Nielsen (t.v.) og Mikael Nielsen (t.h.). Siden har virksomheden skiftet navn til Hjembo. Arkivfoto: Klaus Madsen
Hjembo, som tidligere har holdt til i midtbyen, flytter tilbage, når det fra 1. august overtager ejendommen på hjørnet af Vendersgade og Oldenborggade, hvor City Bowling har huseret.
Annonce

Fredericia: Værtshusområde bliver til kontor og bowlinghal til lager, når boligselskabet Hjembo fra 1. august overtager det nu forhenværende City Bowling på hjørnet af Vendersgade og Oldenborggade.

Dermed kommer virksomheden, der tidligere har holdt til i Bjergegade, tilbage i Fredericias midtby til stor glæde for direktør Michael Hermansen, der ser frem til en mere central placering.

- Det bliver generelt nemmere for lejerne at komme forbi os. Derudover har vi af og til møder med kommunen, som bliver nemmere, og så bliver det også lidt sjovere at finde mad, når vi holder spisepauser, siger Michael Hermansen.

I øjeblikket er der ved at blive ryddet ud i ejendommen Vendersgade 65. Her er barområde og bowlingbaner og udstyr på vej væk for senere på året at blive erstattet af kontor og lager. Foto: Gustav Roesbjerg Pedersen

I øjeblikket holder Hjembo til på Damvej i Hannerup. Efter planen åbner Hjembo på den kommende adresse fra 1. september, når der er blevet malet og istandsat.

Og selvom barområde bliver byttet ud med kontor, skal adressens forhistorie, der også har huset værtshuset Peter Matros, ikke glemmes helt.

- Vi har spurgt Gunnar, om den Albani-øltønde, som er derinde, kan blive hængende for historikkens skyld, siger Michael Hermansen og tilføjer, at det kommende kontor også kommer til at bestå af de samme vægpaneler.

Om det også fortsætter sådan på sigt, må tiden vise. Hjembo-direktøren fortæller nemlig, at ejendommen også er købt med et længere perspektiv i tankerne.

- Den langsigtede plan kunne være at rive det hele ned og bygge lejligheder på stedet. Det er det, vi lever af, så det har vi også for øje. Men kan det fungere med kontor, laver vi ikke noget om foreløbigt, siger Michael Hermansen.

Hjembo har i omegnen af 200 lejemål i Fredericia, Taulov, Skærbæk og Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce