Annonce
Fredericia

Borgermøde om tanke - Venstre er med

Den voldsomme brand ved Dan Gødning i februar 2016 betød, at der måtte evakueres flere hundreder i nabolaget, og uheldet gav efterfølgende miljømæssige konsekvenser. Uheldet havde en karakter, så det giver mening at holde et orienteringsmøde om, hvad der nu skal opføres af nyt på tomten, mener både DF og Venstre. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Dansk Folkepartis Inger Nielsen har foreslået et borgermøde eller informationsmøde om Dan Gødnings nye tankanlæg. Hverken embedsmænd eller virksomhed mener, at der er behov, men Venstre støtter forslaget.
Annonce

Fredericia: Dialog er altid godt, mener Venstres gruppeformand Peder Tind og bakker gerne op om forslaget om et borgermøde eller informationsmøde om det tankanlæg, som Dan Gødning A/S vil opføre på havnen.

- Jeg kan kun bakke op om forslaget. Det er vigtigt lige netop i denne sag med orientering og højt informationsniveau, lyder det i en skriftlig kommentar til forslaget fra DF om et borgermøde om projektet.

Peder Tind mener, at det vil være en oplagt mulighed for Dan Gødning til at fortælle om deres projekt.

- Det handler ikke om at forsvare, men netop fortælle, understreger han.

Jeg kan kun bakke op om forslaget. Det er vigtigt lige netop i denne sag med orientering og højt informationsniveau.

Peder Tind (V)

Annonce

En usædvanlig sag

Både han og Inger Nielsen (DF), som har rejst forslaget, mener, at sagen har haft et omfang og konsekvenser, der gør, at naboer og andre gerne vil høre, hvad der sker.

- Det er en sag, som ikke er af helt normal karakter, påpeger Peder Tind.

Inger Nielsen har foreslået, at enten kommunen eller Dan Gødning inviterede til et arrangement, hvor det vil være muligt at stille de spørgsmål, som folk måtte have.

Koncernchef for teknik- og miljø René Olesen mener ikke, at det er kommunens opgave, men er klar til at stille med embedsmænd, hvis Dan Gødning ønsker at indkalde til et orienteringsmøde. Han understreger, at der i projektet ikke er sket ændringer i forhold til den produktion, som tidligere var på havnen. Anlægget er blot nyt og moderne.

Dan Gødnings direktør Kenneth Frederiksen mener, at der via artikler er blevet informeret godt om det nye anlæg og ser dermed ikke et behov for et møde om anlægget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

Annonce