Annonce
Trekantområdet

Borgerservice på hjul: - Det giver god mening, at den kører herud

Anja Daugaard (tv.) repræsenterede byrådet, da den nye borgerservice på hjul rullede til Børkop. Blandt de første brugere var Margrethe Petersen fra Gårslev, der skulle have fornyet sit kørekort. Foto: Jørgen Flindt
Et nyt tiltag blev indviet i Børkop. En rullende borgerservice, og den var godt besøgt på første dagen.

Børkop: Margrethe Petersen fra Gårslev går ind i vognen, sætter sig ned, og få minutter efter er hun klar til at gå ud igen.

- Jeg skulle bestille et nyt kørekort, og da jeg ikke skal til Vejle sådan lige foreløbig, giver det jo god mening at komme her, når nu Borgerservice er kommet til Børkop, siger hun.

Det er Borgerservice nemlig, dog kun nogle timer om tirsdagen. Men det er ifølge Margrethe Petersen helt ok.

- Nu er det ikke fordi, der er så langt til Vejle fra Gårslev, men ikke alle er lige så mobile som jeg, så det vil da blive en stor hjælp for mange. Nok især ældre, siger Margrethe Petersen.

Annonce

Kommer til fire byer

Den mobile borgerservice holder i disse fire byer.

- Børkop, tirsdag kl. 10 -13

- Egtved, onsdag kl. 9 - 12

- Give, torsdag kl. 9 -12

- Jelling, torsdag kl. 13.30-16.30

Bemærk, at den mobile borgerservice holder ferielukket i uge 28-31.

En del besøg

Men ikke kun ældre. Tolv havde været forbi, da journalisten kommer forbi.

- Det er tegn på, der er et behov, og det er da også derfor, vi på sidste års budget fandt penge til den her løsning, forklarer Anja Daugaard (LA), der blandt andet er formand for arbejdsmarkedsudvalget.

Alt det borgerservicemæssige arbejde kan lade sig gøre inde i varevognen, for den er koblet op med det permanente borgerservice i Skolegade i Vejle.

- Vi kan det samme her, som de kan inde i Skolegade. Altså kørekort, pas og alt, hvad der nu hører til, siger Susanne Conradsen, der er chef for Borgerservice.

Dog minus en ting. Skal man vies, kan det ønske ikke blive registreret i den rullende borgerservice.

Borgerservice ruller atter til Børkop næste tirsdag. Og minus nogle uger omkring sommerferietid vil den ankomme hver uge, hvis altså, som Margrete Petersen med det nye kørekort, siger:

- Vi skal jo så huske at bruge tilbuddet herude i Børkopområdet, når det nu er her. For ellers stopper den jo nok med at rulle herud.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce