Annonce
Middelfart

Borgmester er ny, lokal S-formand og går på medlemsjagt

Den nye S-bestyrelse inklusive suppleanter. Formand - og borgmester - Johannes Lundsfryd Jensen er nummer tre fra venstre. Foto: Privat
Socialdemokratiet i Middelfart er lagt sammen til én forening. Mandag aften valgte den nye forening borgmester Johannes Lundsfryd Jensen til formand, Malene Nørballe Mikkelsen til kasserer og Dan Ljungar til næstformand. Samtidig skød partiet en ny kampagne i gang, der skal få flere til at melde sig ind.

Middelfart: Mandag aften afholdt Socialdemokratiets partiafdeling i Middelfart Kommune for første gang generalforsamling som en samlet partiforening, efter fællesledelsen er nedlagt, og partiforeningen i Strib er blevet en del af Socialdemokratiet i Middelfart Kommune.

60 medlemmer var mødt frem.

- Det er naturligt at samle kræfterne fra hele Middelfart Kommune, for det skaber det bedst mulige afsæt for kampagner, aktiviteter og debatter, siger den nye formand borgmester Johannes Lundsfryd Jensen i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse træder til netop som Socialdemokratiet i Middelfart Kommune har igangsat en kampagne for at få flere medlemmer.

Den kommende uge får 10.000 husstande en folder i brevkassen, der fortæller om arbejdet i den socialdemokratiske byrådsgruppe. På Facebook gøres en ekstra indsats for at fortælle om fordelene ved at være medlem af et parti, og der annonceres også i MelfarPosten.

- Mange mennesker er ikke medlem af et politisk parti, fordi de aldrig er blevet spurgt. Nu spørger vi borgerne, om de vil være med. Der er gode muligheder for politisk dialog med medlemmer af byråd, regionsråd, folketing og EU-parlament. Og så får man viden og information om aktuel politik, siger Johannes Lundsfryd Jensen i pressemeddelelsen.

Inge Lodbjerg og Hanne Vad takkede af efter henholdsvis 20 og flere end 30 år som formand og kasserer. Generalforsamlingen hædrede dem begge for et meget stort arbejde.

Ny bestyrelse hos Socialdemokraterne i Middelfart

Johannes Lundsfryd Jensen, formand

Dan Ljungar, næstformand

Malene Nørballe Mikkelsen, Kasserer

Peter Ingemann Bjørklund (ikke med på billede)

Lars Holmberg Frandsen

Judith Larsen (ikke med på billede)

Ryon Jørgensen

Sigfred Pustelnik

Carsten Johan Petersen

Steen Dahlstrøm

Finn Ole Christiansen

Desuden blev følgende valgt som suppleanter til bestyrelsen: Jette Erichsen, Helle Nissen, Agnete Damkjær og Anja Reilev

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kø ved kviktest-stederne: Her er problemet ifølge kommunen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce