Annonce
Erhverv

Borgmester lover lavere afgifter, når flere kommer i arbejde

Business Fredericia og Fredericia Kommune havde torsdag inviteret til nytårskur på Fredericia Teater, og flere end 300 erhvervsfolk havde taget i mod invitationen.
fredericia - Erhvervslivet i Fredericia har udsigt til lavere eller slet ingen dækningsafgift, hvis det i første omgang kan lykkedes at få 150 borgere ud af arbejdsløshed.

Det løfte gav borgmester Jacob Bjerregaqard (S), da han sidst på dagen torsdag talte på årets Nytårskur, arrangeret af Business Fredericia og Fredericia Kommune.
Kan erhvervslivet skaffe 150 arbejdsløse i arbejde, lover borgmester Jacob Bjerregaard et fald i dækningsafgiften.

300 erhvervsfolk

Med en fyldt teatersal blev budskabet om afgiftslettelser godt modtaget af de mere end 300 erhvervsfolk, som deltog i den første nytårskur efter, at Business Fredericia er blevet oprettet.

- Kommunens økonomi er i en god forfatning, fastslog Jacob Bjerregaard, inden han slog til lyd for, at man i fællesskab skaffer 150 personer ud af arbejdsløshedskøen og ind på arbejdsmarkedet.

Det kan frigøre 15 mio. kroner i det kommunale regnskab og betale en reduktion af dækningsafgiften på anslået tre promille.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce