Annonce
Fredericia

Borgmester med opfordring til borgere og virksomheder: Bak op om de lokale medier

En række jyske og fynske borgmestre opfordrer borgerne til at bakke op om de lokale medier ved at tegne abonnement og lægge sine annoncekroner lokalt. Således også Jacob Bjerregaard (S), borgmester i Fredericia Kommune. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
En række danske borgmestre kommer med en opfordring til at bakke op om lokale medier med annoncekroner og abonnementer. De lokale og regionale medier mister i øjeblikket mange penge under coronakrisen.
Annonce

Fredericia: Corona-krisen har mange konsekvenser. Mange danskere holder sig hjemme for at stoppe smittespredningen, og det påvirker mange lokale butikker og virksomheder, som mister omsætning.

De bruger derfor færre penge på annoncering, og det mærker især regionale og lokale medier - også Fredericia Dagblad og Elbobladet. Alligevel har aviserne besluttet, at alle artikler om corona-krisen er gratis for læserne på frdb.dk.

Nu kommer en række danske borgmestre med en opfordring til borgere og virksomheder: Støt dem, der holder os i ørerne hver dag.

En af dem er borgmester i Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard (S), som minder om, at lokale medier er med til at formidle vigtige informationer ud til fredericianerne.

- Ligesom vi opfordrer borgerne til at handle lokalt og holde hånden under virksomhederne, er det vigtigt at holde hånden under de lokale medier, siger han.

Ligesom vi opfordrer borgerne til at handle lokalt og holde hånden under virksomhederne, er det vigtigt at holde hånden under de lokale medier.

Jacob Bjerregaard (S), borgmester

Annonce

Finansierer journalistik til borgerne

Derfor er han enig i borgmestrenes opfordring til borgerne om at tegne et abonnement og til virksomhederne om at lægge sine annoncekroner hos de lokale medier og købe abonnementer til de ansatte, så de kan følge med i byens udvikling og understøtte demokratiet og sammenhængskraften i lokalsamfundet.

- I og med at multinationale koncerner trækker mange kroner ud af Danmark, er det vigtigt, virksomhederne lægger deres kroner lokalt. Det er med til at finansiere journalistik til borgerne, minder borgmesteren om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce