Annonce
Navne

Borgmesterens mindeord: Flemming formåede at holde fast i sin erhvervskarriere, samtidig med at han var politiker

Vejles borgmester takker Flemming Hansen for at have været en vigtig politisk stemme for kommunen på Christiansborg. Arkivfoto

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen har skrevet disse mindeord om tidligere konservativt folketingsmedlem og minister, forhenværende skohandler Flemming Hansen, der døde 30. april, 81 år.

Med politikeren og erhvervsmanden Flemming Hansen havde vi i Vejle gennem rigtig mange år en vigtig stemme i den politiske debat på Christiansborg og helt ind i regeringskontorerne. En stemme, som var uhyre vellidt og respekteret hele vejen rundt, og som i høj grad satte sit præg på Danmarks fremtidige infrastruktur.

Flemming Hansen var på én og samme tid en fantastisk dygtig politisk håndværker og erhvervsmand. Det er meget vigtigt med borgere, der tør gå ind i politik, og som samtidig bevarer en stærk føling med, hvad der sker i det private erhvervsliv.

Annonce

Det var en af Flemming Hansens store styrker, at han samtidig med det politiske liv holdt fast i sin erhvervskarriere. Det har jeg altid haft meget stor respekt for.

Flemming Hansen mistede aldrig interessen for politik og for, hvad der rørte sig i det samfund, han var en del af. I de senere år var han kendt som en skarp klummeskribent i Vejle Amts Folkeblad.

Hans klummer var altid vedkommende. De handlede altid om udfordringer fra den ”virkelige verden”, og så var de altid skrevet med et glimt i øjet, der vidnede om en mand, der elskede livet og havde en ukuelig tro på fremtiden.

Mine tanker går til familien.

Æret være Flemming Hansens minde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kø ved kviktest-stederne: Her er problemet ifølge kommunen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce