Annonce
112

Brød døren op til lager – stjal seks crossere og en påhængsmotor

Politiet har haft travlt, mens fredericianerne sammen med resten af Danmark har holdt forlænget weekend. Arkivfoto: Michael Bager
Den forlængede weekend har ikke været hviledage for det lokale politi. Dagens døgnrapport melder om både indbrud, mistanke om spritkørsel og en sigtelse for narkokørsel.

Fredericia: Det har sandsynligvis både krævet is i maven og en stor trailer, da ukendte gerningsmænd mellem fredag klokken 22 og lørdag 10.50 stak af med hele seks crossere og en påhængsmotor fra en lagerhal.

Døren til lageret, beliggende på Børupvej, var blevet brudt op. Hvor stor en værdi, det stjålne udgør, er der ingen melding om fra Sydøstjyllands Politi.

Fredag klokken 2.54 gik en alarm til en forretning i Jyllandsgade. Der var ingen tyve at se, da vægteren først kom frem, og det fremgår i øvrigt heller ikke af politiets døgnrapport, om – og i så fald hvad – der er forsvundet fra forretningen.

Det vides heller ikke, hvad der blev stjålet fra en lejlighed i Købmagergade. Fredag mellem klokken 12.45 og 17.50 var der indbrud på adressen, og tyven kom ind ved at sparke en hoveddør op. Hele lejligheden var dog gennemrodet.

Annonce

Sprit og narko

Ukendte gerningsmænd fik også kigget det meste af huset igennem, da de natten til lørdag begik indbrud i en villa Thygesminde Allé i Fredericia. Meldingen modtog politiet klokken 2.45, og det fremgår tydeligt, at indbrudstyvene er kommet ud igen gennem terrassedøren. Hvad der er stjålet fra villaen, er der endnu ikke overblik over.

Udover indbrud melder døgnrapporten om blandt andet spritkørsel. Mandag klokken 03.15 stoppede en patrulje en 21-årig fredericiansk mand på en knallert på Øster Voldgade.

Patruljen mistænkte manden for at køre i spirituspåvirket tilstand, hvilket han derfor blev sigtet for.

En 22-årig fredericianer blev stoppet på 6. Julivej lørdag klokken 05.15. Han blev både sigtet for at køre bil, selvom han ikke måtte – og for at køre varevognen påvirket af enten stoffer eller medicin.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kolonihavefolket opgiver ikke kamp mod lokalplan: - Vi mangler stadig helårssstatus

Annonce