Annonce
112

Brød døren op til lager – stjal seks crossere og en påhængsmotor

Politiet har haft travlt, mens fredericianerne sammen med resten af Danmark har holdt forlænget weekend. Arkivfoto: Michael Bager
Den forlængede weekend har ikke været hviledage for det lokale politi. Dagens døgnrapport melder om både indbrud, mistanke om spritkørsel og en sigtelse for narkokørsel.

Fredericia: Det har sandsynligvis både krævet is i maven og en stor trailer, da ukendte gerningsmænd mellem fredag klokken 22 og lørdag 10.50 stak af med hele seks crossere og en påhængsmotor fra en lagerhal.

Døren til lageret, beliggende på Børupvej, var blevet brudt op. Hvor stor en værdi, det stjålne udgør, er der ingen melding om fra Sydøstjyllands Politi.

Fredag klokken 2.54 gik en alarm til en forretning i Jyllandsgade. Der var ingen tyve at se, da vægteren først kom frem, og det fremgår i øvrigt heller ikke af politiets døgnrapport, om – og i så fald hvad – der er forsvundet fra forretningen.

Det vides heller ikke, hvad der blev stjålet fra en lejlighed i Købmagergade. Fredag mellem klokken 12.45 og 17.50 var der indbrud på adressen, og tyven kom ind ved at sparke en hoveddør op. Hele lejligheden var dog gennemrodet.

Annonce

Sprit og narko

Ukendte gerningsmænd fik også kigget det meste af huset igennem, da de natten til lørdag begik indbrud i en villa Thygesminde Allé i Fredericia. Meldingen modtog politiet klokken 2.45, og det fremgår tydeligt, at indbrudstyvene er kommet ud igen gennem terrassedøren. Hvad der er stjålet fra villaen, er der endnu ikke overblik over.

Udover indbrud melder døgnrapporten om blandt andet spritkørsel. Mandag klokken 03.15 stoppede en patrulje en 21-årig fredericiansk mand på en knallert på Øster Voldgade.

Patruljen mistænkte manden for at køre i spirituspåvirket tilstand, hvilket han derfor blev sigtet for.

En 22-årig fredericianer blev stoppet på 6. Julivej lørdag klokken 05.15. Han blev både sigtet for at køre bil, selvom han ikke måtte – og for at køre varevognen påvirket af enten stoffer eller medicin.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Borgere får besked om skift af privat hjemmehjælp: Men kommunen afventer endelig underskrift

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Fredericia For abonnenter

Efter debat om udbud: Embedsmænd og Kære Pleje mødes fredag morgen

Annonce