Annonce
Erhverv

Brødre fra Fredericia skal indrette showroom for modegigant

På billedet fra sidste år er de tre brødre for en gang skyld samlet hjemme i Danmark. Til venstre i billedet er det Daniel, Simon (i midten) og Jonas. Foto: Privat.

Innovationsvirksomhed og producent af inventar sender ny stor ordre afsted. Ziito, ejet af Jonas, Simon og Daniel Oxholm, leverer reoler og stativer i råt look til Zalando.

Fredericia: Ziito på Brovadvej har netop sendt en større ordre på 14 reoler og 20 stativer afsted til den tyske modegigant, Zalando.

Webshoppen med over 150.000 produkter fra over 1500 modemærker indretter kontor og showroom i Berlin med møblement fra innovationsvirksomheden i Erritsø, oplyser direktør, Jonas Oxholm, til Fredericia Dagblad.

Han stiftede og ejer Ziito med sine brødre, Simon og Daniel Oxholm.

Zalando har siden starten i 2008 bredt sig med online salg af tøj, sportstøj, sko og tilbehør i Tyskland, Danmark og på 13 andre europæiske lande.

Zalando var interesseret i et moderne industrielt look, og der passede vores tøjstativer i stål og træreoler perfekt ind.

Jonas Oxholm, direktør, medejer, medstifter af virksomheden Ziito i Erritsø
Zalando viser i nyt showroom i Berlin nogle af sine mange modemærker frem. De kommer til at ligge eller hænge på møblement fra Brovadvej, hvor de tre brødre Daniel, Simon og Jonas Oxholm har stiftet og driver inventarvirksomheden Ziito. Foto: Ziito

Foden indenfor

- Zalando var interesseret i et moderne industrielt look, og der passede vores tøjstativer i stål og træreoler perfekt ind, forklarer Jonas Oxholm.

Derudover producerer Ziito blandt andet også borde og bænke. Alt sammen af robuste vandrør og rustikt udseende træ. Til dels genbrugsmaterialer. Senest markedsfører Oxholm-brødrene også vægmaling fri for kemi og konserveringsmidler. Virksomheden blev etableret for fire år siden og har i dag webshops i Danmark, England, Tyskland og Sverige.

I august i år stod Ziito for over 300 tøjstativer og reoler til Nordeuropas største modemesse Copenhagen International Fashion Fair CIFF i Bella Center i København.

Jonas Oxholm tror, Zalando har fået øje på virksomhedens inventar på messen, men han ved det ikke.

Inventarproducenten Ziito fra Erritsø lander stor ordre til modegigant. Den internationale, tyske webshop Zalando køber reoler og tøjstativer lavet af vandrør og bæredygtigt træ. Foto: Ziito

Kæmpe webshop

Den tyske onlinekæmpe kunne i regnskabet for de første seks måneder i år notere sig flere kunder og større omsætning.

Antallet af kig ind på Zalandos hjemmesider voksede med 19 procent til 1,4 milliarder besøg fra første halvår 2017 til første halvår 2018. I samme periode steg antallet af aktive kunder fra 21,2 millioner til 24,6 millioner. Samlet gav det et salg i første halvår 2018 på 2,5 milliarder euro. Men overskuddet faldt sammenlignet med første halvår 2017. Fra 91,2 millioner euro til 72,1.

Leverancen til Berlin består af både standardmøbler og inventar med specielle mål specificeret af Zalando, som stadig er en af Europas største af sin slags.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce