Annonce
Trekantområdet

Brødremenighedens Danske Mission har ansat Rasmus Kjær Jensen som ny missionær

Rasmus Kjær Jensen, Hedensted, bliver fra 15. september missionær i Danske Mission under Brødremenigheden. 30-årige Rasmus er uddannet landbrugsmaskinemekaniker og diakon fra Diakonhøjskolen i Aarhus. Privatfoto

Christiansfeld: Den 15. september tiltræder 30-årige Rasmus Kjær Jensen en stilling som missionær hos Brødremenighedens Danske Mission. Rasmus, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og diakon fra Diakonhøjskolen i Aarhus, har arbejdet på Kristelig Handicapforenings hjem Skærvebo i Løsning.

- Rasmus skal deltage i et 10-ugers introduktionskursus på All Nations Christian College i London her i efteråret. Vi forventer at kunne udsende Rasmus i begyndelsen af 2020 til Tanzania, hvor han efter endt sprogskoleophold vil blive placeret i Kigoma. Der vil blive afholdt udsendelsesgudstjeneste i Grindsted kirke søndag den 22. december, fortæller Martin Højgaard Jensen i en pressemeddelelse.

I Kigoma vil Rasmus Kjær Jensen bl.a. være med til at understøtte den mobile bibelskole, deltage i børne- og ungdomsarbejdet og derudover støtte kirkens ledelse. Senere kan der blive tale om opgaver i Brødrekirken i Burundi og DR Congo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia For abonnenter

Hvad siger butikkerne i Fredericia til skraldning?: De siger ok, niksen eller tjaa...

Annonce