Annonce
forside

Brand i Madsbyområdet: Hurtig alarm og hurtig slukning og udsigt til kvajekage

Et par slag i græsset med branddaskere fik ilden til at gå ud, og vagtholdet kunne vende retur til stationen. Chef for parker og stadion i Fredericia Kommune Jens Christian Jensen (i shorts) lugtede røg på vej hjem og så derefter udrykningskøretøjerne, og måtte erkende, at det var ham, der havde sendt en mand ud at slå det tørre græs, hvilket måske var årsag til, at der var opstået ild. Foto: Nana Hanghøj

Fredericia: En meget hurtig melding om brand i græsset i Madsbyområdet neden for højhusene på Lumbysvej betød, at branden kunne slukkes uden brug af vand.

Slukningskøretøj og vandvogn fra Trekantbrand var hurtigt fremme og ved hjælp af et par branddaskere var ilden slukket.

- Det er så knastørt, at der skal meget lidt til, før der går ild. Vi gætter på, at græsset er blevet antændt af en gnist fra en plæneklipper, siger indsatsleder Johnny Rasmussen fra Trekantbrand.

Det passer med, at der netop havde været en ansat fra park- og stadionafdelingen ude at slå den populære gangsti fra Kommunikationsvej til stisystemet langs Vejlevej.

Chef for afdelingen Jens Christian Jensen var på vej hjem, da brandvæsenet rykkede ud til branden, og var enig i, at det nok var græsslåningen, der var årsag.

- Heldigt, at der kom et par forbipasserende, der opdagede, at der var ild, for min medarbejder var kørt videre, siger Jens Christian Jensen, som erkender, at det nok er ham selv, der står til at give kvajekage for at bestille græs-slåning i tørken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce