Annonce
Middelfart

Brandhærget fiskebutik åbner onsdag i midlertidige lokaler

Kurt Larsen og sønnen Patrick Larsen har været hurtige til at fremskaffe et mobilt køkken og genåbner deres fiskebutik og udeservering onsdag på Gl. Havn. Foto: Søren Gottwald
Strib Fisk er klar med både frisk fisk og servering af færdige retter på Gl. Havn kun en uge efter, at røgeri og butik blev ødelagt af en brand.
Annonce

Middelfart:  Strib Fisk åbner igen onsdag morgen i midlertidige lokaler på Gl. Havn. Det sker kun en uge efter, at en brand opstået i en røgeovn hærgede ikke kun røgeri og opskærerum men også butikken ved siden af.

Det er lykkedes indehaverne at få fremskaffet et mobilt køkken, hvorfra personalet kan lave og servere forskellige delikatesser og færdige retter, som kan nydes ved bordene på Gl. Havn eller tages med hjem eller ombord i bådene.

Ved siden af det mobile køkken parkeres forretningens mobile salgsvogn, hvorfra kunderne vil kunne forsyne sig med friske fisk og skaldyr.

- Pladsen er begrænset, så vi kan nok ikke bibeholde hele vores normale udvalg, men vi gør, hvad vi kan for, at kunderne ikke kommer til at gå forgæves efter noget, siger Patrick Larsen, der driver Strib Fisk sammen med sin far, Kurt Larsen.

Han fortæller, at politiet har endelig fastslået, hvor ilden er opstået.

- Det er, som vi hele tiden har regnet med, i den 20 år gamle røgeovn, det er gået galt. Og nu handler så det om at komme videre i de midlertidige rammer og få renoveret det brændte, fortæller Patrick Larsen.

Han gætter på, det vil tage op til et halvt år, før de ødelagte lokaler kan benyttes igen.

- Al indmad skal ud, kun væggene bliver tilbage, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Messerschmidts kristendom

Fredericia For abonnenter

Derfor bliver Fredericia Teater et spillested: En sikker trumf i en usikker tid

Annonce