Annonce
Middelfart

Brenderup: Støjberg og Rauff spiller akustisk

Ægteparret Louise Støjberg og Martin Rauff maler ”musikalske billeder fra grænselandet mellem cowboy-logik og Grundtvig”, når de optræder i Halmhuset på Brenderup Højskole på søndag. Foto: Privat
Annonce

Brenderup Højskoles Musikforening slutter året med ægteparret Louise Støjberg og Martin Rauff, der søndag den 8. december underholder i Halmhuset med, hvad de selv kalder ”musikalske billeder fra grænselandet mellem cowboy-logik og Grundtvig”.

Duoens sange fortæller konkrete historier med afsæt i vores samtid, som i sangen om de hvide trækors, der funderer over, hvorfor kun læger og sygeplejersker har gravsten ved et for længst nedlagt forsorgshjem, mens patienterne hviler under en anonym græsplæne.

Begge synger, mens Louise Støjberg akkompagnerer på guitar og harmonika, mens Martin Rauff spiller på guitar og mandolin. Udtrykket er akustisk og folkagtigt, men med rødder i den den rock og blues, som begge har haft med sig siden ungdommen.

Koncerten begynder kl. 15 og billetprisen er 50 kr. for medlemmer og 90 kr. for alle andre, unge slipper dog ind til halv pris. Billetter kan købes på billetten.dk., i Brenderuphus eller ved døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce