Annonce
Fredericia

Bro om cirkelbro: Brædderne er ædt op af pæleorm

Weekendens ødelæggelser skyldes ikke kun vejret og bølger, mener Christian Bro (S). Se også videoen på netavisen frdb.dk .  Foto: Morten Pape
Weekendens afrevne brædder skyldes ikke kun bølger, mener udvalgsformand Christian Bro.
Annonce

Fredericia: Bølgerne og debatten raser omkring Cirkelbroen på Østerstrand. Og samtidig gnaver også noget andet i den.

- De brædder, der er knækket i løbet af weekenden, er jo helt ædt op af pæleorme, siger Christian Bro (S), der er formand for byrådets Miljø- og teknikudvalg.

Han sukkede dybt, da han i weekenden fik besked om nye problemer for den populære men omdiskuterede bro på Fredericias mest populære badestrand.

- Er det ikke efterhånden 17. gang, at de brædder river sig løs? Det er ved at være lidt træls, lød det, da Fredericia Dagblad havde ham i telefonen.


Det er godt nok gået hurtigt.

Christian Bro (S), udvalgsformand


Nu, hvor han ved selvsyn har konstateret, at de løsrevne og brækkede brædder ser ud til at være svækket af pæleorme, har han taget kontakt til håndværkerne, der mandag vil besigtige skaderne og vurdere på, om problemet er pæleorm, konstruktionsfejl eller noget tredje.

- Jeg synes godt nok, det er hurtigt, at brædderne kan være så medtaget. Måske det er dårligt træ, siger Christian Bro.

Cirkelbroen ved Østerstrand er i stykker igen. Foto: Morten Pape
På Fredericia Dagblads netavis og facebookside er der faldet kommentarer til dette foto, hvor pæleorm-angrebet kan fornemmes. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce