Annonce
Middelfart

Brugt men godt: Middelfart Boldklub sender fodboldtøj til Ghana

Middelfart Boldklubs anfører, Casper Johansen, med én af de trøjer, der snart vil kunne ses på en fodboldbane et sted i Ghana. Foto: Middelfart Boldklub

- Lige nu drejer det sig for os i Middelfart Boldklub udelukkende om at forsøge at rykke op i Nordicbet-Ligaen, men det kunne da selvfølgelig være rigtigt sjovt en dag at besøge Ghana for ved selvsyn at se, hvilken forskel vi med vores lille bidrag har været med til at gøre for gadebørnene i Accra, siger anfører Casper Johansen.

Middelfart: Middelfart Boldklub fik ved sæsonstart nyt spille- og træningstøj fra Puma, og i samarbejde med Sivebæk Sports Management er de nu pensionerede spilledragter doneret til The Richard Møller Nielsen Foundation, der bestyres af dennes søn, der i dag er chefscout for mægtige Manchester United.

Det er måske de færreste, der ved det, men Richard Møller Nielsen har ikke kun influeret dansk fodbold, han gør det således stadig efter sin død i Ghana for gadebørn, der elsker at spille fodbold. Det er Richard Møller Nielsens søn, Tommy Møller Nielsen, der nu står i spidsen for at videreføre det hjælpearbejde, de to i sin tid startede i den tidligere danske kolonis hovedstad, Accra.

Annonce

Sundhedstjek

- Det går ud på at træne unge drenge, der bor på gaden. Ud over at lære drengene at spille fodbold sørger projektet også for et sundhedstjek til dem, hvor en sygeplejerske tjekker deres helbred og sørger for, at de får noget at spise. Når der er fodbold på programmet, kan man nemlig altid være sikker på, at børnene dukker op, siger Tommy Møller Nielsen i en pressemeddelelse.

- Lige nu drejer det sig for os i Middelfart Boldklub udelukkende om at forsøge at rykke op i Nordicbet-Ligaen, men det kunne da selvfølgelig være rigtigt sjovt en dag at besøge Ghana for ved selvsyn at se, hvilken forskel vi med vores lille bidrag har været med til at gøre for gadebørnene i Accra, udtaler Casper Johansen, der er anfører for Middelfart Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce