Annonce
Fredericia

Bryggeri, orkester og fans fejrede ny øl

Lifesick-forsanger Simon Shosan blev løftet under Lifesicks lancerings-koncert på Fredericia Brewpub. Foto: Andreas Siig Kristensen
Folk stod i corona-kø for at komme ind på Fredericia Brewpub og fejre hardcore-bandet Lifesicks nye øl. Og for at smage.
Annonce

Fredericia: Der blev festet, så loftet løftede sig - helt bogstaveligt - da Fredericia Brewpub og hardcore-orkestret Lifesick lørdag 25. juli præsenterede deres fælles, nye øl, Lifesick - Swept in Black.

Orkestret fejrede begivenheden med at spille lidt musik fra blandt andet deres seneste album, der deler navn med øllen. Og det var under denne lille koncert, at loftet løftede sig. Det skete, da forsanger Simon Shoshan blev løftet op og båret på strakte arme under pubbens ikke så høje loft.

- Vi måtte lige lægge et par loftsplader tilbage på plads bagefter, griner guitarist Nikolai Lund.

Bryggeriet i Gothersgade måtte holde nøje styr på, hvor mange der blev lukket ind til øl-lanceringen. Når nogen gik, blev andre fra køen lukket ind. Foto: Sarah Mutwale Nielsen

Lifesick er et eftertragtet orkester i hardcore-genren. Fredericia-bandet skulle blandt andet have spillet på Copenhell-festivalen denne sommer, som skulle have været afsluttet med en Europa-turné. Men coronaen kom i vejen og aflyste begge dele. I stedet har bandet arbejdet på ny musik. Og brygget øl i samarbejde med Alex Kristensen fra Fredericia Brewpub.

Annonce

I kø for at smage og lytte

- Det har været et sjovt projekt. Drengene har virkelig engageret sig i det - og øllen blev god, siger Alex Kristensen, som morede sig under lørdagens seance, hvor bandet trak og spillede op.

Selvom han selv er til lidt mere rolig musik, kunne han ikke lade være med at lade sig rive med af den gode stemning og energiske musik under lanceringen.


Vi måtte lige lægge et par loftsplader tilbage på plads bagefter.

Nikolai Lund, Lifesick


- Bandet har mange fans, og folk stod i kø udenfor for at komme ind. Vi lukkede kun det antal ind, som vi måtte i henhold til restriktionerne. Og så holdt vi hele tiden styr på antallet, så når nogen gik ud, kunne vi lukke nogle nye ind, siger bryggeren, der ikke menes før at have set 50 stå i kø udenfor bryggeriet.

Bandet smilede fra øre til øre efter succesen.

- Det var virkelig fedt. Både at spille lidt igen og at præsentere vores helt egen øl. Bare fedt, siger Nikolai Lund.

Sådan ser den ud: Øllen er opkaldt efter Lifesicks seneste album og brygget af brygger Alex Kristensen fra Fredericia Brewpub. Han ses her i baggrunden til venstre sammen med Nikolai Lund og Jeppe Løwe fra Lifesick. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Klumme: Sponsorater skudt over målet

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Kolding For abonnenter

Niras og Rambøll-analyse: Klapning af opgravet havbund er eneste vej frem for Marina City

Annonce