Annonce
Sport

Bubacarr Sannehs chef anholdt for korruption - Dansk landstræner til spændende topkamp i den tyske Bundesliga

Bubacarr Sanneh må se sin chef blive anholdt for korruption.

Bubacarr Sanneh, tidligere AC Horsens, nu Anderlecht, må se sin manager Herman van Holsbeeck blive anholdt for korruption. Han har været manager i Anderlecht de seneste 15 år. I øjeblikket er "Bubber" udlejet til den tyrkiske klub Göztepe.

Nikolaj Jacobsen, dansk landstræner, var på plads på sin gamle hjemmebane i Kiel til topkampen i den tyske Bundesliga mod Flensburg/Handewitt. Han så Kiel vinde 28.-24 efter 18-13 ved pausen. Flensburg startede anden halvleg med fem mål på stribe og udligning til 18-18, men Flensburg var aldrig foran. Magnus Landin lavede fire mål for Kiel, og Niklas Landin havde afgørende redninger i slutfasen. Anders Zachariassen lavede to mål for Flensburg, Lasse Svan et, mens Simon Hald ikke kom på scoringslisten.

Rory McIlroy fra Nordirland er for tredje gang blev kåret som årets golfspiller. Han var tidligerekæreste med Caroline Wozniacki. Han var også bedst i 2012 og 2014.

Albert Celades, tidligere landsholdsspiller, er ny træner i Valencia.

Mohammed Fella, tidligere Esbjerg og Nordsjælland, skifter til Vålerenga.

Alexander Kristoff, tidligere Horsens-rytter, er udtaget til VM i Yorkshire fra 22. til 29. september sammen med Edvald Boasson Hagen.

Ole Einar Björndalen, norsk skiløber, er blevet landstræner i Kina med henblik på vinter-OL i 2022.

Kim Nielsen, assisterende landstræner i badminton, er blevet fyret. Han var ansat på det nationale elitetræningscenter i badminton i Brøndby, men spillerne var utilfredse med hans træningsmetoder.

Kim Clijsters fra Belgien får comeback i toptennis. Hun har holdt pause sien 2012. Kim Clijsters var nummer et på verdensranglisten, da hun var bedst.

Sergio Higuita fra Colombia vandt torsdagens etape i Spanien rundt foran Primoz Roglic, der fører sammenlagt.

Guido Buchwald, tidligere landsholdsspiller, har nu officielt erklæret sig klar til at stille op til præsidentposten i VfB Stuttgart.

Martin Hinteregger, østrigsk landsholdsspiller, der er suspenderet fra det østrigske landshold af disciplinære grunde, har ingen problemer i Eintracht Frankfurt.

Pernille Harder scorede tre mål, da Wolfsburg vandt 10-0 over KFF Mitrovica i Pristina i Champions League.

Andy Murray har fået et wild card til tennisturneringen i Shanghai, som vandt har vundet tre gange i 2010, 2011 og 2016.

Jürgen Klinsmann er på jagt efter et trænerjob, enten som klubtræner i Europa eller som landstræner i Sydamerika eller Asien.

Caroline Sophie-Møller blev matchvinder for Fortuna Hjørring i Champions League-kampen i Albanien, da de vandt 1-0 over KF Vllaznia.

Armin Veh, tidligere mestertræner, nu forretningsfører i FC Köln, føler sig sikker på, at FC Köln overlever i Bundesligaen, selv om kølnerne har været elevatorhold.

Nikolaj Jacobsen på plads i Kiel.
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce