Annonce
Vejle

Budgetforslag blev stemt igennem: Nu skal der kæmpes for penge til de udsatte

Formand for voksenudvalget, Gitte Frederiksen (V), vil gå til budgetforhandlingerne i august med et ønske om 25 millioner kroner til udsatteområdet. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Voksenudvalget mødtes ekstraordinært onsdag eftermiddag for at stemme om budgetforslaget for anden gang. Denne gang var Hans Hoffensetz (V) med.
Annonce

Vejle: Helt som forventet blev det tekniske budgetforslag for voksenområdet stemt igennem sidst på eftermiddagen onsdag.

Afstemningen skete på et ekstraordinært møde i Vejle Byråds voksenudvalg, som blev nødvendiggjort, da afstemningen om budgettet ved det ordinære møde endte uafgjort.

Det skyldtes, at de tre udvalgsmedlemmer fra S og SF stemte imod forslaget med en kommentar om, at de ikke ønsker besparelser på området. Samtidig var Hans Hoffensetz (V) fraværende på mandagsmødet, så hans stemme blev afgørende onsdag eftermiddag, da forslaget blev stemt igennem.

Som eneste lyspunkt, fortæller Lone Myrhøj (SF), at der trods alt var en god diskussion om sagen - både i udvalget og til det efterfølgende byrådsmøde.

Formanden for voksenudvalget, Gitte Frederiksen (V) glæder sig til gengæld over, at et borgerligt flertal fik stemt budgetforslaget igennem.

- Sagen overgår derfor nu til budgetforhandlingerne til august, hvor partierne skal forhandle omkring næste års budget. Her vil jeg med det borgerlige flertal i voksenudvalget gå til forhandlingerne med et ønske om 25 millioner kroner, så vi får balance i vores budget, så vi kan give borgerne gode tilbud og service, lyder det fra Gitte Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce