Annonce
Fredericia

Buldrende billetsalg: Seebach er på vej mod endnu en forlængelse

Teaterchef Søren Møller forventer at forlænge "Seebach"-forestillingerne i Fredericia til jul. Foto: Mette Mørk

Fredericia Teaters kommende million-musical, "Seebach", har allerede udsolgt 35 forestillinger i Fredericia. Teaterchefen forventer at forlænge forestillingsperioden endnu en gang.

Fredericia: 45.000 mennesker har allerede købt billet til en af de fredericianske forestillinger på Fredericia Teaters kommende million-musical, "Seebach".

Hvis Århus-forestillingerne tælles med, har forslaget rundet 55.000, oplyser teaterchef Søren Møller.

35 af Fredericia-forestillingerne er udsolgt. Og selvom forestillingsperioden allerede er forlænget flere gange, er der formentlig udsigt til endnu en udvidelse.

- Lige nu er der programsat forestillinger frem til og med 10. december. Men det vil overraske mig meget, hvis ikke vi spiller til jul, siger Søren Møller til Fredericia Dagblad.

Han er fuldstændig kæbe-droppende god.

Søren Møller, teaterchef
Prøverne til "Seebach" er u fuld gang. Her er det i Tavlehallen, bag Musicalakademiet. Foto: Søren Malmose
Annonce

Nye tekniske krav og detaljer

Også teknisk udvider "Seebach" rammerne.

- Vi kontruerer en drejescene ovenpå vores eksisterende scene. Den får en række tekniske nyskabelser, som vi glæder os til at vise folk, siger Søren Møller.

Forestillingens sceneteknik programmeres i disse dage. Og programmørerne har meget at se til.

- Der er endnu flere cues (fix-punkter i den tekniske afvikling, hvor alle afviklingens mange lag skal være timet og tilrettelagt perfekt, red.) end i nogen anden forestilling, vi har opført før, siger Søren Møller.

Arbejdet i teatersalen foregår nærmest i døgndrift.

- Faktisk er salen kun lukket ned én time i døgnet. Som regel mellem klokken tre og klokken fire om natten, siger Søren Møller.

Annonce

Stort orkester

Når "Seebach" ruller over scenen, er der 25 mennesker på scenen. Det store orkester suppleres med et for-indspillet percussion-track.

- Vi har haft Danmarks bedste og mest brugte percussionist, Rune Harder Olesen, til at indspille en masse percussion. Han er fuldstændig kæbe-droppende dygtig. Man skal kun høre et øjeblik for at kunne mærke, at han har noget særligt. Han kunne ikke være med os i en lang forestillingsperiode. Derfor har han indspillet sin del på forhånd, som orkestret så spiller sammen med. Det fungerer rigtig godt og er meget organisk, siger Søren Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Efter kritisk rapport: Fem satsninger får støtte fra brandingpuljen

Annonce