Annonce
Vejle

Burgerkæde åbner restaurant med drive-thru på Exxit 59

Burger Shack forventer at åbne sin 13. restaurant på Exxit 59 i starten af november. Restauranten bliver kædens første med drive-thru. PR-foto
Landsdækkende burgerkæde søger ansatte til ny restaurant, som åbner i starten af november i The Diners Fifty-Nines tidligere lokaler.

Vejle: Den landsdækkende burgerkæde Burger Shack er klar til at åbne en ny restaurant i lokalerne ved Exxit 59, hvor The Diner Fifty-Nine tidligere havde til huse.

Det bekræfter Burger Shack-direktør Christoffer No Kjærholm.

- Vi forventer at slå dørene op i starten af november til det, der bliver vores første restaurant med drive-thru, fortæller Christoffer No Kjærholm om den nye restaurant, der vil have åbent syv dage om ugen.

Kæden er i øjeblikket ved at søge efter personale til filialen i det store transportcenter i Vejle Nord.

- Vi skal bruge 30-35 ansatte, og vi har på nuværende tidspunkt fået omkring 200 ansøgninger, fortæller Christoffer No Kjærholm.

Annonce

Vi skal bruge 30-35 ansatte, og vi har på nuværende tidspunkt fået omkring 200 ansøgninger.

Christoffer No Kjærholm

Har lavet forsøg med drive-thru

Burger Shack har i forvejen 13 restauranter - herunder en i Nørregade i Vejle - men som nævnt bliver den nye restaurant den første med drive-thru.

Ifølge Christoffer No Kjærholm har restaurantkæden lavet forsøg, hvis resultater sandsynliggør, at kunderne i drive-thru-køen ikke kommer til at vente for længe på deres bestillinger.

- Vores test viser, at vi godt kan levere vores vante kvalitet i det tempo, som man kender fra drive-thru-restauranter. Det kan vi blandt andet, fordi vi har en forholdsvis snæver menu, fortæller Christoffer No Kjærholm om den nye restaurant.

Han mener ikke, at sporene fra The Diner Fifty-Nine, der lukkede pludseligt i starten af 2019 og efterfølgende blev begæret konkurs, skræmmer.

- Vi har selvfølgelig researchet en del på området, og The Diner havde faktisk længe en god forretning på stedet, og det er også vores indtryk, at både McDonald's og Enzo & C gør det ganske godt, så vi er helt trygge ved at åbne deroppe, fortæller Christoffer No Kjærholm.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce