Annonce
Fredericia

Business Fredericia og dagbladet holder erhvervspolitisk valgmøde

Hvordan vil de lokalt opstillede folketingskandidater arbejde for det lokale erhvervsliv, hvis de bliver valgt til Folketinget ved det kommende valg? Det bliver der blandt andet mulighed for at få svar på, når Fredericia Dagblad og Business Fredericia onsdag den 15. maj i samarbejde arrangerer erhvervspolitisk valgmøde. Arkivfoto: Mette Mørk

Fredericia: Onsdag den 15. maj arrangerer Business Fredericia og Fredericia Dagblad for første gang et valgmøde med fokus på erhvervslivet. Alle de lokale folketingskandidater er inviteret som den politiske del af panelet, der også vil have repræsentanter fra det lokale erhvervsliv.

Grete Højgaard, direktør for Messe C, Michael Kristensen, direktør for BT Gulve, og Reimund Steffensen, direktør for Arla Foods, giver først deres bud på vigtige erhvervspolitiske emner. Herefter får hver folketingskandidat et kort indlæg, inden debatten slippes løs.

Ordstyrer er Jens Bertelsen, erhvervsredaktør for Avisen Danmark.

Valgmødet finder sted på Trinity Hotel og Konference Center onsdag den 15. maj kl. 15.00-17.30. Debatten varer til kl. 17.

Det er gratis at deltage, men tilmelding skal ske på www.businessfredericia.dk eller på tlf.: 92150123 senest den 14. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce