Annonce
112

Butik sendte advarsel ud om muligt organiseret forsøg på tyveri

Onsdag eftermiddag var der muligvis tyve på spil i Gothersgade. Arkivfoto: Dorte Brandsen
Indehaver af Le Noir Christina Østergaard overhørte onsdag eftermiddag en mand bede en anden begå tyveri fra hendes butik.
Annonce

Fredericia: Der har muligvis været tyve på spil i Fredericias gågader onsdag eftermiddag. Det er i hvert fald meldingen i en mail, som by- og eventkoordinator i Business Fredericia Karina Wærnskjold-Thiesen har videresendt rundt til byens butikker.

I mailen står der blandt andet, at der er tyve på spil i Gothersgade, og at den ene ringer til en allieret og fortæller, hvor varen hænger og ved hvilken butik. Tyven er observeret gå videre mod Danmarksgade.

Ifølge mailen skulle man have forsøgt at få fat på politiet, som dog skulle have oplyst, at man ikke havde mulighed for at komme ud, fordi man havde travlt med et røveri.

Annonce

Ingen anmeldelse om røveri eller tyveri

Avisen har kontaktet Sydøstjyllands Politi og her oplyser vagtchef Jørn Lindhardt, at det er korrekt, der er blevet observeret to mænd med elefanthue i Fredericia, men at politiet ikke har oplysninger om, at de skulle have begået noget kriminelt. Der er ikke anmeldt noget røveri.

Desuden oplyser han, at politiet heller ikke har fået anmeldelser om tyverier begået i Gothersgade onsdag.

Annonce

Butiksindehaver oplever jævnligt tyveri

Det er indehaver af tøjbutikken Le Noir Christina Østergaard, som sendte mailen ud i første omgang, da hun observerede en person stå udenfor sin butik i Gothersgade.

- De nåede ikke at tage noget. Jeg kunne fornemme, det var en gruppe. Der stod en udenfor butikken og sagde i telefonen, hvor varerne var, og de skulle komme hurtigt og tage det, fortæller hun om sin oplevelse.

Efter sin observation kontaktede hun politiet.

- De fortalte, de ikke havde mulighed for at komme, fordi de havde travlt med et røveri. Om det var her i byen eller et andet sted, sagde de ikke noget om, fortæller hun.

Så hun besluttede at sende en mail ud for at advare byens andre butikker om risikoen for tyveri - noget som hun jævnligt oplever.

- Vi oplever det desværre alt for ofte. Når vi kører gadevarerne ind, så er der ofte en tom bøjle, fordi nogen ikke kan kende forskel på dit og mit. Men det her var mere organiseret, og jeg synes da, det var modigt nok at stå derude og snakke om det, fortæller Christina Østergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

FC Fredericia For abonnenter

Genlæs livebloggen: FC Fredericia fælder overmagten fra Silkeborg efter flot indsats

FC Fredericia

FC Fredericia kæmpede sig til en gylden sejr over storklubben Silkeborg

Annonce