Annonce
Fredericia

Butikkerne i Fredericia mister vigtig person: Tiden er inde til at komme videre

Efter godt tre år som by- og eventkoordinator i Fredericia ønsker Karina Wærnskjold-Thiesen at stoppe. Arkivfoto: Mette Mørk
By- og eventkoordinator i Business Fredericia, Karina Wærnskjold-Thiesen, stopper efter godt tre år. Angiver selv at tiden er inde til at komme videre.

Fredericia: Karina Wærnskjold-Thiesen, by- og eventkoordinator i Business Fredericia, stopper.

Det oplyser erhvervs- og handelssamarbejdet i Fredericia i en pressemeddelelse.

Karina Wærnskjold-Thiesen fortæller, at hun har taget "en personlig beslutning om at stoppe" med udgangen af februar:

- Det har været enormt spændende at være en aktiv del i Fredericia Shopping og have fingeren på pulsen i forhold til at udvikle og gennemføre events i de knap 3,5 år jeg har været på posten.

- Jeg har fået lov at prøve en masse idéer af indenfor den ramme, der var muligt. Men nu er det tiden at komme videre i mit arbejdsliv.

Hun ved ikke, hvad der skal ske derefter.

Annonce

Jeg har fået lov at prøve en masse idéer af indenfor den ramme, der var muligt. Men nu er det tiden at komme videre i mit arbejdsliv.

Karina Wærnskjold-Thiesen

Chef ærgrer sig

Som by- og eventkoordinator har Karina Wærnskjold-Thiesen været ansat i Business Fredericia, men har haft ansvaret for at betjene medlemmerne i handelsforeningen Fredericia Shopping med råd og planlægning og udførelse af aktiviteter i gaderne.

- Det ærgrer mig selvfølgelig at skulle sige farvel til en medarbejder i Business Fredericia, men jeg har naturligvis stor forståelse for Karinas beslutning og ønsker hende alt det bedste, udtaler erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer i pressemeddelelsen og uddyber:

- Vejene skilles på ganske udramatisk vis, og der ligger hverken uenighed, kritik eller utilfredshed til grund for samarbejdets ophør.

Business Fredericia går nu i gang med at afklare, "hvordan rollen og arbejdsopgaverne skal udfyldes fremadrettet".

Tak fra formand

- I Fredericia Shopping har vi en fyldt eventkalender, der fortsat skal afvikles som planlagt, så det er selvfølgelig aldrig sjovt at skulle skifte koordinatoren ud undervejs, lyder det fra formanden for detailhandelen i Fredericia Shopping, Ole Mortensen:

- Men det er en udfordring vi nok skal finde en løsning på.

Han takker Karina Wærnskjold-Thiesen for samarbejdet.

Det var ikke muligt torsdag eftermiddag at træffe Karina Wærnskjold-Thiesen for yderligere kommentarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Debatmøde: Vi er nødt til at tale om frie lokale medier hvis de også skal være her i morgen

Erhverv

USO åbner pop-up outlet i Vendersgade: Vi har fået gode tilbud fra leverandører

Fredericia

Frisør håber på biler i Vendersgade: Kunder parkerer for langt væk i dag

Annonce